Оформяне на плочките на корема

Темата е заключена.

27.01.12
20:24

Здравейте! От скоро тренирам вкъщи, защото нямам време за фитнес. Искам да си оформя плочките на корема. Като стегна корема горе-долу се показват плочките, но в нормално състояние няма и признак, че има такива. Два пъти в седмицата правя V-преса  2x25 и Коремни преси (класически с фиксирани крака)  4х50 и бягам по 25 мин събота и неделя. Въпроса ми е какво трябва да направя за да ми се оформят плочките? Да продължавам ли да правя тези упражнения или да започна да правя и други? Колко пъти в седмицата да ги правя, по колко серии и повторения? Колко пъти да бягам и колко време? Надявам се да ми помогнете. Благодаря!

Поздрави!

27.01.12
20:35

Здравейте! От скоро тренирам вкъщи, защото нямам време за фитнес. Искам да си оформя плочките на корема. Като стегна корема, горе-долу се показват 4 плочки, но в нормално състояние няма и признак за такива. Два пъти в седмицата правя V-преса  2x25 и Коремни преси (класически с фиксирани крака)  4х50 и бягам по 25 мин събота и неделя. Въпроса ми е, какво трябва да направя за да си стегна корема и да се покажат плочките? Да продължавам ли с тези упражнения или да правя и други? Колко пъти в седмицата да ги правя? По колко серии и колко повторения? Кога и по колко време да тичам? Споделете вие какво сте правили по въпроса. Надявам се да ми помогнете. Благодаря!

Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1