Въпроси относно азотните бустери !

Един познат от залата вчера, почна да ми говори за азотните бустери, колко мощни били особенно така известният ( jack3d ) . Та разрових се из нета, доста четох включително и статията в този сайт за тях и ми изникнаха няколко въпроси от чисто любопитство. Ясно е,че аз лично няма да се меткам на тях, но ми е интересно биха ли навредили по някакъв начин на организма особено на непълнолетно лице .. За тия бустери се говори едва ли не, че с тях адски  бързо правиш мечтаното тяло, но защо тогава да речем един качествен бустер е около 80 - 100лв. А една добра комбинация от креатин + протеин е около 120 - 150лв  и от бустера ефекта ще бъде много по - бърз ? Също така гледах по - сайтовете , че ‘’консултантите’’ казват, че ефекта на тялото след приемането им дори и да  се спре тяхното ползване напомпването на тялото си остава ? Изобщо би ми било много интересно, ако някой ме светне относно този тип добавки ! :)

Здравей, прочети тази тема - обсъждахме въпроса, който и ти задаваш.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 29.01.12 22:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1