31.01.12
20:45
Здравейте.Първо искам да кажа че съм чел доста за йохимбето като цяло но още има въпроси на които немога да си отговоря.На 20 Години съм.Тренирам от 2 месеца редовно, но имам опит в залата не ми е за пръв път.В момента целта ми е да кача мускулна маса и едновременно с това да сваля мазнини главно от корема и малко от задника.Пиех Fyre с йохимбе който е и го усещах доста добре.Добре ме захраваше, даваше ми енергия, а след тренировка яко ми се правеше секс-от йохимбето явно.Този ефект ми хареса доста и сега си взех отделно Йохимбе на Ultimate Nutrition течния.В магазина ми казаха че действа доста по добре то този на капсули и въпреки че е само 15мг йохимбе в 1 доза (срещу 800мг в този на капсулите) се усещал по добре.Аз попринцип отидох с нагласата за този на капсулите но ме разубедих и ми препоръчаха този като по добър.В момента го приемам само него без друг фетбърнър и не усещам това сексуално желание като това което имам след прием на Fyre.Не го взимам че имам някакви сексуални проблеми но се пак ефекта доста ми харесваше.Защо не се усеща някой има ли идеи ? Ако взема този на капсулите който е по добре ли ще е ? Не ми пречи че действието му идва по бавно стига да има желания ефект.И двата продукта са на Ultimate Nutrition.
31.01.12
21:08
Този на капсули не е 800 мг чист йохимбин, а е барк и е стандартизиран мисля, че беше на 1% алкалоиди. За течния, много ме съмнява, че има 15 мг чист йохимбин в 1 доза (все пак е възможно) Въф Файъра има и други стимуланти ( да главният сексуален стимулант е йохимбина в случая) но предполагам,че е хидрохлоридът във Файъра. Попринцип има разлика между хидрохлоридната формула и барка. Възможно е това да е причината, а другото както казах, може да е в количеството йохимбин в течната формула.
Мнението беше редактирано от Мила на 31.01.12 21:09.
31.01.12
21:35
Еми ако можеш да ми препоръчаш йохимбин който да усетя както този от fyre
Yohimbe fuell на Twin labs, едва ли има по-силно йохимбе на пазара, но е вероятно да го няма на българския пазар.
31.01.12
22:42
Ама доколкото виждам това е барк ектракт а този във Fyre гледах че е HCL и затова мислех да се насоча към 100% PURE YOHIMBINE на Pure Nutrition.Какво ще кажете за него
Ако беше попрочел малко повече нямаше нужда някой да ти отговаря, нещо което и без туй няма да направя. Грабваш първия Hcl, който набараш и после се чудиш що няма ефект.
31.01.12
22:46
казано от Тодор Давидов на 31.01.12, 22:42:
...100% PURE YOHIMBINE на Pure Nutrition.Какво ще кажете за него
Идните дни ще е първата му доставка за България. За съжаление още никой нищо не може да ти каже. :)
31.01.12
23:29
Прочел съм адски много за йохимбето.Явно нещо ми убягва,защото мисля че съм изчел всички теми за йохимбе в българските форуми.Толкова съм чел че вече запомних и кой какво е пил и по колко.Видях и твойта тема в която си писал че йохимбето на примафорс и това че този на Twin Labs е най-силния който си пил.Въпроса е там че нищо не си споменал за ерекция като ефект от продукта.Търсих го и немога да го намера в БГ този на Twin Labs а от чужди сайтове неискам да пазарувам.Да взимам ли този на капсулите на Ultimate Nutrition ще постигна ли ефекта или към друго да се ориентирам.
Аз лично подобен ефект от Yohimbe не съм усетил, но аз и без това си страдам от свръх-сексуалност. Като цяло този ефект при тази добавка е леко преувеличен и са малко хората, които съобщават за подобно действие. Не знам какво във Файъра е предизвикало подобно действие, но ти препоръчвам да си набавиш мостри преди да опиташ Yohimbe-то на всички производители на пазара. Следващия момент е с барк екстрактът, при него е много по-вероятно да се получи тази ефект, защото разполага с пълния спектър алкалоиди съдържащи се в Yohimbe, чиято кора са употребявали африканските племена с подобна цел, докато хидрохлорида съдържа само и единствено yohimbin. Като цяло барк екстрактът, се усеща много по-осезаемо, затова ти препоръчах конкретен продукт, защото съм го пробвал нееднократно и съм чел много отзиви за него и в крайна сметка мога да ти гарантирм, че работи, пък дали ще ти става пишката от това не мога да гадая, трябва да се пробва.
За ерекция - търси си друг продукт.
Потвърждавам писаното от @Valdis :
Ако търсите rush ефект - барк екстракт ви трябва.
Хидрохлорида не се усеща в повечето случаи, но си работи гадината :D
казано от emzo на 01.02.12, 09:56:
Хидрохлорида не се усеща в повечето случаи, но си работи гадината :D
Такива дето работят подмолно и тайно ги заеби, не те ли разтърси като циганин крайпътен орех бягай далеч :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 01.02.12 11:57.
01.02.12
12:29
казано от emzo на 01.02.12, 09:56:
За ерекция - търси си друг продукт.
Из интервю с Хю Хефнър:
“Бог да благослови Виаграта”
Хората са си измислили хапче за ерекцията :D :D :D
01.02.12
13:49
:D Нямам проблем с ерекцията.Не ми трябва заради това.Просто след Fyre постоянно ми се прави секс дори да ме разсейва нещо друго :D
01.02.12
14:29
Пробвай Fyre да видиш какво ше ти е след него :D
казано от FRANKO1 на 01.02.12, 20:51:
малко са бърнарите, които emzo да не е пробвал лично ;) :)
Дет са вика, отявлен бърноман :D
казано от Тодор Давидов на 31.01.12, 20:45:
Здравейте.Първо искам да кажа че съм чел доста за йохимбето като цяло но още има въпроси на които немога да си отговоря.На 20 Години съм.Тренирам от 2 месеца редовно, но имам опит в залата не ми е за пръв път.В момента целта ми е да кача мускулна маса и едновременно с това да сваля мазнини главно от корема и малко от задника.Пиех Fyre с йохимбе който е и го усещах доста добре.Добре ме захраваше, даваше ми енергия, а след тренировка яко ми се правеше секс-от йохимбето явно.Този ефект ми хареса доста и сега си взех отделно Йохимбе на Ultimate Nutrition течния.В магазина ми казаха че действа доста по добре то този на капсули и въпреки че е само 15мг йохимбе в 1 доза (срещу 800мг в този на капсулите) се усещал по добре.Аз попринцип отидох с нагласата за този на капсулите но ме разубедих и ми препоръчаха този като по добър.В момента го приемам само него без друг фетбърнър и не усещам това сексуално желание като това което имам след прием на Fyre.Не го взимам че имам някакви сексуални проблеми но се пак ефекта доста ми харесваше.Защо не се усеща някой има ли идеи ? Ако взема този на капсулите който е по добре ли ще е ? Не ми пречи че действието му идва по бавно стига да има желания ефект.И двата продукта са на Ultimate Nutrition.
Ми ако надценката им е по-добра или взимат бонус-точки за този продукт могат да те убедят във всичко.
30.10.14
18:26
Здравейте, аз съм нова тук, но съм се заела сериозно с режима ми и търся максимума. Искам и аз да си поръчам някакъв йохимбин, но ме е малко шубето от ефекта, а много искам да сваля мазнините и да работя за релеф. Моля за съвет :)
27.07.16
01:28
Извинявам се за идиотския ми въпрос, но от известно време обмислям да опитам yohimbine, но не разбрирам каква е разликата между yohimbine 100% pure на pure nutrition и yohimbine hcl пак на същата ? Моля някой да ми обясни.
Това са 2 различни марки, Примафорс и Пюр нутришън, иначе продукта е един и същ :)
27.07.16
15:06
казано от Симона Галинова на 27.07.16, 01:28:
Извинявам се за идиотския ми въпрос, но от известно време обмислям да опитам yohimbine, но не разбрирам каква е разликата между yohimbine 100% pure на pure nutrition и yohimbine hcl пак на същата ? Моля някой да ми обясни.
Привет,
Аз и по имейл отговорих преди мъничко, но ще го копирам и тук, за да е полезно и за други, които разглеждат темата. :)
И двата продукта, които сте добавили и между които се колебаете, съдържат едно и също нещо - Yohimbine HCL (йохимбин хидрохлорид).
Просто имената на продуктите са различни, но реално са едно и също нещо.
Също така и двата продукта са много добри като качество, имам опит и с двата и който и да изберете, няма да сбъркате.
Този на Pure Nutrition по принцип е много по-купуван, а и предлага по-удобни разфасовки - 50, 100 и 200 капсули. Т.е. може да вземете най-малката разфасовка, колкото да тествате колко добре Ви понася (на някои хора просто и при 1 капсула им става лошо) и ако всичко е окей, да вземете по-голяма разфасовка.
Има и друг тип продукти на пазара, които не съдържат йохимбин, а йохимбе.
Йохимбето е по-различно. Честно казано не препоръчвам да го купувате, йохимбинът е по-добър избор, но все пак за повече информация може да прочетете този блог пост:
Йохимбин хидрохлорид и екстракт от кората на йохимбе
Поздрави,
Тишо
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.07.16 15:08.