стрии

GR

22.04.04
00:17

някой беше обяснявал на какви видове се делят, но не мога да открия псот-а, ако може някой да повтори или просто да пусне link със post-a

10x

22.04.04
13:27

По-лесно ми е да го напиша направо.
Стриите биват атрофични и тензионни. Причината за поява на атрофичните е недостатъчното хранене на епидермиса и те се получават главно при рязко сваляне на килограми, докато тензионните се получават при преразтягане на кожата и причина за появата им обикновено е рязкото качване на килограми.

GR

22.04.04
14:13

10x :)

бели и червени казано просто. белите при сваляне, а червените при качване? или обратното?

22.04.04
20:17

Не съм виждал атрофични, но тензионните отначало са червени, а след това избледняват и стават сребристи, така че не знам доколко е подходящо да се определят като “бели” и “червени”.

25.04.04
20:20

...и това никак не може да се махне а  ?

LA

12.05.04
02:10

Em kvo da ti kaja!
Tova e problem na dosta hora!
ima edni gelove losioni dori lekarstveni produkri,koito struvat edna kamara pari4ki
Moiya opit pokazva 4e ve4e poqvilite se strii mnogo trudno se mahat moje da izblednqyt no ne i da se mahant.
pOve4eto losioni pomagat za elasti4nosta na kojata i spomagat da ne se poqvavat drugi strii
Taka 4e moya savet e da prilagash gelove pri problemnite zoni i da vtrivash dubre gela dokat popie tova e dosta vajno deistive;]
Upseh s tretnrianeto na striite

12.05.04
08:04

:(  :(  гадно и други хора така ми казаха ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1