Соевият лецитин в протеиновата пудра

02.02.12
16:39

Според вас крие ли рискове за здравето лецитина (соевия) при положение, че соята в момента на 90 % е генно модифицирана?

02.02.12
17:10

Айде стига с това генно модифициране вече.
Соята и всичко останало което се модифицира е с цел да се подобрят характеристиките на продукта - да расте по-бързо, да е по хранителен, да е по вкусен, да става по-голям и т.н. Никой не прави ГМО с цел да отрови някого. Ядеш ли помело? Много любим мой плод. И той е ГМО. И много други неща на пазара.
Само да те светна че процесък на култивиране също е генно модифициране, само че е по бавно и не се прави в лаборатория а на полето...иначе напрактика е същия процес - смесват се гени на различни биологични видове с цел да се получи по добър продукт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1