02.02.12
21:17
Гледал съм в много видеа, че билдърите добавят в 3-4 от 5-6 хранения зелен фасул и отдавна се чудя защо?
Някой ще ми обясни ли?
03.02.12
10:29
#2
2гр. на 100 протеин като е готвен и е богат на белтъчини ?
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 03.02.12 10:29.
03.02.12
10:39
#3
Според мен главно заради фибрите и витами К. Последният е важен за работата на черния дроб. Отделно съдържат и малко усвоими въглехидрати, които имат нисък ГИ и изключително нисък ГЛ.
Въобще, зеленият фасул си е полезен, но не е супер специален и резултатите на големците не се крепят само на него. :)
04.02.12
18:46
#4
Благодаря за точния отговор, Тихомире :)