02.02.12
23:08
Здравейте наскоро започнах да използвам една рецепта за домшен шейк и исках да попитам дали изобщо да продължавам да го пия. Братовчед ми тренира от около 2-3 години и ми даде ето тази рецепта : 350 мл прясно мляко, 1 супена лъжица мед и 1 банан след това пасираш хубаво и пиеш. Той ми препоръча да го пия след тренировка за качване на маса, защото аз отказвам да пия каквито и да е химии и добавки. Дали ще има ефект или няма смисъл да продължавам да го пия ?
03.02.12
00:38
Има наистина , ама наистина толкова много литература свързана с фитнес и правилно хранене , какво , кога и как трябва да се яде и въпреки всичко всеки ден излиза по една тема , свързана с някакви бъркочи. Виж какво е съдържанието на този ‘’шейк’’ , разбери и какви нужди имаш , съобразно стаж , тегло и т.н и сам ще получиш отговор . Толкова ли е трудно да вложиш малко от себе си , за да се образоваш ?
п.с не искам да съм разбиран погрешно , НЕ целя да се заяждам
18.05.12
22:21
Аз лично след хиляди опити на всякакви подобни шейкове стигнах до моя “рецепта” :) 500мл мляко 3 яйца сурови (това само ако имаш вяра,че са читави,ако имаш и минимални съмнения не го прави...резултатите са неприятни!) 1 банан и 1 доза протеин!И съм доволен :) нито съм имал проблеми със стомаха нито нищо.
19.05.12
02:42
казано от Симеон Михайлов на 18.05.12, 22:21:
Аз лично след хиляди опити на всякакви подобни шейкове стигнах до моя “рецепта” :) 500мл мляко 3 яйца сурови (това само ако имаш вяра,че са читави,ако имаш и минимални съмнения не го прави...резултатите са неприятни!) 1 банан и 1 доза протеин!И съм доволен :) нито съм имал проблеми със стомаха нито нищо.
Сурови яйца - лоша идея.
На течните яйца пише че обикновено са проверени за салмонела. Нз кви пари са. А шейка от нач на темата е безумен.
Мнението беше редактирано от K K на 19.05.12 16:34.
19.05.12
18:51
казано от Ради Хаджирадев на 19.05.12, 02:42:
казано от Симеон Михайлов на 18.05.12, 22:21:
Сурови яйца - лоша идея.
Колега...доуточнил съм,само ако са читави...Все пак,ако допуснем,че яйцата не са развалени и не са “болни” какъв е проблема? (Не се заяждам,просто се образовам :) )
19.05.12
18:54
Като за начало много малка част от протеина е усвояема за тялото.