Използване на велоергометър

03.02.12
13:54

Здравейте искам да попитам има ли някаква програма за велоергометър.Взех си велоергометър защото съм с такова работно време и да искам няма как да отида на фитнес.Остава ми само варианта да спортувам в нас .Имам и степер , но нещо не ми допада и ще го заменя с друг степер/този който имам е балансиращ и съм решила да си взема другия който имитира изкачване на стълби/.Искам да отслабна малко и да се стегна тъй след раждането фигурата ми се развали а работата ми е свързана със стоене по цял ден.
По колко време горе долу трябва да се върти велоергометъра?И има ли изобщо резултат от него или съм си хвърлила парите на вятъра :)

03.02.12
14:24

Това нещо съм го обяснявала поне три пъти тук. Горе вдясно има едно бяло поле, в което можеш да потърсиш вече писано по темата. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1