04.02.12
13:05
Налага ми се да сменям залата в скоро време.
Ще се радвам, ако някой може да сподели мнение за някоя от следните зали:
- Фитнес Център Pride1 /в двора на 74 СОУ/
- Фитнес Център Pride2 /в двора на 141 ОУ/
- Фитнесът срещу входа на 61 ОУ /не знам как се казва/
- приемам предложения и за други зали
Основното което ме интересува е:
- посещаемост. Може ли да се тренира нормално или всяка вечер е претъпкано
- има ли стойка за клек, лост за набиране, дискове и под подходящи за тяга
- ориентировъчна цена за тренировка с карта.
Разгледах информацията и снимките, които успях да намеря в интернет, но не ми беше достатъчна.
по-здрави.
04.02.12
20:37
аз съм от надежда и ходя във флайса, но стигнах до него търсейки този в 141-во. видях снимките и изглежда добре,по-добре от флайса. видях го на карта къде е и утре мисля там да направя тренировката и ако ми хареса сигурно ще сменя
Мнението беше редактирано от Цветелин Домушки на 04.02.12 20:38.
И аз съм от Надежда и посещавам този в 8ма поликлиника. Спартански си е фитнесът, но има всичко основно + много щанги и тежести. Тези неща, които искаш ги има. Цената на тренировка е 2.50, а карта за 8 пъти ти е 15 лева.
Мерси колега. Цените ме устройват. А като посещаемост как е? Можеш ли да направиш нормална тренировка вечер?
Мнението беше редактирано от Fallen на 11.02.12 15:05.
Ето малко впечатления от залата в 8ма поликлиника
първо положителните:
- има си всичко от което се нуждаеш (там разни фенси уреди дето никой не ги ползва)
- цените колегите ги спомена
- има си обособено място за клек и тяга
- залата е топла
отрицателните:
- таванът е окачен (много нисък) точно там където е стойката за клек. Това прави невъзможно изпълнението на никое упражнение с щанга над главата от човек висок повече от 1.50. Това също ми е голям проблем защото никъде не мога да направя ВП когато реша.
- няма малки дискове, а в моят случай това беше проблем.
- има само едни щипки за щангата. Това също ми беше проблем понеже дисковете ми играеха на лоста
- има само един комплект големи дискове.
- не можах да разбера колко тежат дъмбелите.
И залата определено не е спартанска. Поне по моите представи за такава зала. Чистичка. Пуска се музика. Тренирах около обяд. Залата беше сравнително празна, като преобладаваше женският пол.
Това е накратко
Мнението беше редактирано от Fallen на 18.02.12 17:11.