Болки в прасците по време на тичане

Имам следният проблем,тичам около 5-6 минути и прасците(в повечето случаи десния)започват да ме болят,а след като ме заболят,ако продължа да тичам ми се схващат,а болката е ужасна.Преди да започна да тичам загрявам около 5 минути краката,3-4 минути въртя на колелото,2 минути ходя на пътеката...като цяло си загрявам добре и след това повече от 5 минути не мога да тичам...вече от 1 месец е така.Преди около половин година за първи път се появи този проблем.Някакви съвети ако може да ми дадете?

04.02.12
14:57

От колко време тичаш , как тичаш и с какво темпо ? :)

Поздрави !!!

Най добрия съвет който мога да ти дам е ИДИ НА ЛЕКАР!

04.02.12
16:02

Често ли тичаш? Аз имам същият проблем, но това е от натоварването. Тежък съм и прасците сташно много ме заболяват при тичане. Освен това, обувките са много важни. Ако тичаш с кецове от 15 лева е нормално да те болят прасците, стъпала и т.н

Не тичам много често,тичам със скорост между 8 и 9 км.Не тичам с кецове от 15 лв..инструктора ме пита дали съм дюстабан,а аз преди бях,вече не съм и ми каза,че може да е от това...някакви съвети?

05.02.12
12:43

Да възможно е да е от дюстабан , брат ми има същия проблем и от време на време се появяват болки.Разбира се може и да е от това че не тичаш често и краката не са свикнали на натоварването. :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1