15.04.05
22:28
Здравейте фенове на фитенеса! :lol: От доста време сериозно се занимавам и си поддържам строга прграма за която вече съм писала доста поробно... 6 дневна е програмта от която 3 силови и 3 кардио...и бях свалила 3/4 кг за около 2 месеца сега обаче ваканцията не бях в софия т.е извън родния си град и не можех да контролирам по 3 литра те4ности и храненетата и качих 3 кг страшно бързо..сега от седмица ...тренирам пак и съм само с около 2 кг повече за няколко дена разлика...и достигнах до единствения логичен извод ...че храненето ми хич го няма...
а това никак не е сложно като заключение...просот до 16ч съм по разни уроци и други и за към 17 отивам на фитнес...и после вечерям обилно като невидяла а през деня закусвам вкъщи рано рано сутрин....за да спазвам уж режим..10 междучасието ....пак нещо после към 13 нещо друго ,,,проблема ми е ...че това нещо друго обикновенно е ....или солети или нещо тестено..тоест враг номер 1…..и ми е трудно вечер като се рпибера да не ям..и се натъпквам с хляб което..е ...мн мн гадно но не знам ..бихте ли могли да ми дадете някакъв съвет за ядене.. :? какво бих могла д ям коеот да не влияе дневния ми режим и същевременно да е лесно достъптно...около училището ми има магазин за ядки,плодове и голям хранителен магазин и отделно други закусвални ..един вид мисля че почти всичко бих могла да си намеря..обаче..все или солети или нещо друго глупаво си купуам...ПОМОГНЕТЕ МИ с хранителния режим а иначе водатаа и витамините винаги са налице просто ..НВ..нещо не върви...