06.02.12
12:56
Здравейте! Един приятел работещ в аптека, който ми подари едно гейнерче 500гр. на SUPERMASS (2100) искам да Ви попитам за мението Ви отностно този продукт и дали е удачен за мен, тренирам по програма за покчаване на мускулна маса и имам изграден хранителен режим, но като цяло имам малки дупки в него от сорта на недостиг на протеин приблизително 20-30 грама.
Гейнера е този: http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=19 моля да си кажете мнението за този продукт, защото си нямам представа дали е качествен ?
Темата беше редактирана от Петър Попинов на 06.02.12 13:23.
06.02.12
13:10
Не е протеЙн, а протеин, но не това, което си взел, то е гейнър.
С 500 гр. си за никъде. Ако си от София с радост, ще те закарам до кв. Редута да видиш къде ги бъркат въпросните добавки!
Българска фирма - това мисля, че изчерпва въпроса.
06.02.12
13:21
Във бързината съм го писал протеЙн, но веднага поправям грешката, та искам да те питам сега като го имам да го изпия ли или да си взема нещо по качесвено, ако може да дадеш предложения ще е супер! :)
06.02.12
13:29
Изпий го, както всеки друг гейнър.
Количеството не е голямо, но просто да имаш опит продуктите на тази фирма.
06.02.12
13:33
Със риск да бъда просташки нахален искам да Ви попитам понеже видях на опаковката, че има 2000 милиграма креатин, това означава ли да спра кафето, понеже мой приятел ми сподели, че докато пие креатин не употребява никакво кафе или енергийна напитка ?
06.02.12
14:01
Със риск да бъда просташки нахален искам да Ви попитам понеже видях на опаковката, че има 2000 милиграма креатин, това означава ли да спра кафето, понеже мой приятел ми сподели, че докато пие креатин не употребява никакво кафе или енергийна напитка ?
това количество креатин е доста малко и въобще няма да го усетиш , но по принцип наистина не е добре да се смесва креатин и кофеин
06.02.12
14:12
Мерси за информацията! :)
06.02.12
22:54
Може да пиеш кафе , но след 30-40 минути след приема на гейнера.Относно тоя гейнер , такива кутийки като по-малък сигурно съм изпил поне 10 с някаква надежда че ще има ефект , но уви нямаше.Няма смисъл да си даваш парите за тоя боклук , лично ти казвам че ги смесват с декстроза и нишесте , така че колко е гейнер никой не знае...Пък и количеството е супер малко , ако трябва да го пиеш както се пие трябва да ти стигне за 5 дена макс , така че за месец си сметни колко кутийки трябва да си купиш.Затова ти препоръчвам да си купиш качествен гейнер с по-голяма разфасовка от сорта на 4-5 кг .Успех :)
07.02.12
08:28
Мерси, ще го изпия и ще се замисля за нещо по качествено! :)