колко пъти в седмицата е нужно?

16.04.05
10:59

здравейте абе искам да ви питам дали е нужно всеки ден да тренирам за да постигна по-бърз ефект или е достатъчно два пъти в седмицата за същите резултати като се има в предвид че тренирам от година и четири месеца постигнала съм желаните килограми и се постегнах ама имам още някои проблемни зони които ми дават малко зор и вие се досещате кои са те които се повлияват най-трудно на реформа значи това са коремната област за да бъда по-точна има зачатие на релеф обаче самата кожа е все още не достатъчно стегната и при седнало полажение ми се виждат гънките (знаете за какво говоря) а другата проблемна зона са седалищните мускули наистина съм постигнала и там успех но проблема е в под глутеуса-зоната дано ме разбрахте е това е надявам се да ми помогнете и благодаря ви предварително :oops:

16.04.05
11:44

3 пъти седмично е оптималния вариант, иначе претренираш мускулите на краката. Когато са претренирани, тренировката не върви, мускулите не се стягат ефективно и резултата е минимален. Трябва да се има впредвид  че кардиото също натоварва краката и ако ги тренираш всеки ден задължително ще претренираш.
С две думи избягвай претренирането (не само на краката), защото иначе ефекта от тренировката е обратен (личен опит).

Успех!

16.04.05
12:56

благодаря ти много за съвета наистина ми помогна да се ориентирам ще го имам в навпредвид

16.04.05
20:03

3 пъти в седмицата фитнес ли само или общо с кардиото!И всъшност колко дни в седмицата трябва да се ходи на фитнес и колко кардио(в моят случай тичане),а също в различни дни ли?10х

18.04.05
16:43

Фитнесът е три пъти седмично, кардиото е в зависимост от личните особености, нужди и предпочитания. :)

19.04.05
10:08

Здравейте, а в самото начало на тренировките трябва ли да се прави финес успоредно с кардиото - в смисъл з дни кардио и 3 дни фитнес, примерно, или е добре първо само кардио известно време за сваляне на мазнотийки :D и тогава кардио и фитнес. Благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1