08.02.12
20:41
Здравейте ! Имам доста въпроси за стягането на тялото ми , никак не съм навътре с материята , но имам обща физическа подготовка
Имам желание програмата да влючва плуване мин. 1 път в седмицата и останалите тренировки да са в домашни условия имам топка ( от тези големите ) ,гирички по 1 кг. и около по час и половина днесвно. Нямам идея как се загрява и в каква последователност трябва да се правят упражнения за да за най-ефективни. Може да ми се помогне и с някаква литература за да не съм толкова боса , доста изчетох в нета , но нещо немога да навържа нещата ..... Дупето и бедрата са ми главна цел , те са големички , но поне искам да са стегнати ,защото нещо немога да обедя организма ми да свали още 4-5 кг . след всички който свалих . Преди ходих на диетолог и Диетоложката ми каза ,че ще има 1-2 години в който е хубаво да задържам 1 килограми за да организма малко си починел . Малко дълаг период ми се струва , но не и противореча ,защото тя ме следеше през целия борбен път и ми изготвяше диетки и все пак с това се занимава :) Не ми правят проблем кучешките с изнасяне на крак на горе ( изпънат и на 90 градуса ), нямам идея за вътрешно бедро какво се парви и кой упражнения са най-ефикасни ( но не неизпълнимите ( то е ясно ,че те са най-ефикасни ) ) .
Малко за мен за да може да ми се помогне най-пълноценно :)
24г. ,160 см. ,60-62 кг. отслабнах преди 2 години с 25 кг. типично женска структора ( широк ханш , малка талия , малки рамене ) .Проблемите са ми с отпуснатата кожа , дупе ръце и корем , за гърдите незнам дали може да им се помогне .Трябва ми жещо цялостно ,което да ми помогне в домашни условия + 1-2 пъти плуване . ( по скоро само 1 път ) .От 6 месеца не правя нищо , преди ходих на аеробика ( Цялостна кондиция на тялото ) 3 пъти в седмицата , но вече нямам възможност ( за съжаление ) Но нямам желание да се отказвам да се чувствам добре ,макари това да означава да си тренирам в къщи.
Ще съм ви много благодарна за помощта :) Пожелавам весела и отмаряща вечер :) МНого се извинявам ,ако се повтаря темата , но от толкова ,четене последните 2 седмици нещо тотално в главата ми стана бъркоч и нямам идея кое е най - добре.
С уважение Усмихната Герганка