LCHF - проблем

10.02.12
12:23

От 2 седмици що годе се придържъм към този режим и първата седмица и половина всичко си беше ОК.Но от началото на тази забелязвам,че съм започнал да се омазнявам ли нещо такова?! Или така си мисля аз и съм задъжал вода от млечните ?
Благодаря!

29.02.12
07:54

Някакви идеи ? Всичката и храна ,от която си набавям мазнините е домашна(яйца,месо и малко сирене,кисело и прясно мляко).То преди като блъсках по 200гр. въглени положението беше по-добре :Д.Да не при мен нещата да са нещо наобрано нз ..

29.02.12
08:45

Pics or it didnt happen ;)

29.02.12
08:51

Да,имам снимка от преди,където се хранех с малко мазнини и повечко въглени и килограмите са ми едни и същи и преди и сега.И разкилата я виждам на 100%

29.02.12
09:00

Интересно..при мен положението от такъв тип хранене е -4 кг за почти месец...като също си набавям мазнините от продукти на които им знам произхода.Определено се чувствам по-добре,и силата е на ниво!
Може би трябва да обърнеш внимание на това как тренираш,и какъв е калорийния ти баланс,защото ако си на + в калориите,ще има да чакаш да стопиш мазнина!

29.02.12
09:06

В голям + с калории не съм в това съм убеден,но нали уж като не се приемат въглехидрати приетите и подкожните мазнини се ползват за енергия ?

29.02.12
09:24

казано от brusakch на 29.02.12, 09:06:

В голям + с калории не съм в това съм убеден,но нали уж като не се приемат въглехидрати приетите и подкожните мазнини се ползват за енергия ?

Виж сега, то ако беше толкова просто дали щеше да има нужда от диетолози, здравни експерти, лекари, световни здравни организации и тн.? Не си мисли, че като махне пържените картофки и вместо тях да изяде още 3 кюфтета, човек ще отслабне и ще му се оправи здравето.

Доколкото си спомням в една друга тема беше пуснал резултати от едно твое кръвно изследване и алата ти беше малко над нормата, а хемоглобина сравнително нисък за мъж. Консултирай се с диетолог преди да почнеш да правиш каквито и да е експерименти с начина ти на хранене.

29.02.12
12:22

казано от brusakch на 29.02.12, 09:06:

Да, ползват се, ама като си на плюс, къде мислиш, че отива излишъка? ;)

29.02.12
12:45

Ако смениш пържените картофи с кюфтета от кайма, която си приготвил от месо, ще ти се подобри здравето и още как.
Точно тия дето ти ги брои default, диетолози(най-комерсиалните с овеса и 5-те хранения), “здравните” организации и тем подобни, не ги слушай. Намери си учебници и чети. Остави го гугъл-а за малко.

И си помисли за всички онези други фактори, които влият върху физиката ти...сън, стрес, пари и т.н.

Сега се сещам, за една съфорумка(която много обичам и уважавам)...тя е едиснтвения човек, който познавам на ЦХ и е качил 8кг. на него. Ама наистина единствения...после обаче се оказа, че хормоните не са й наред.

Та...не се впрягай...смени си режима на хранене, след като при предишни си се чувствал и изглеждал по-добре...Много ли ти е сложно?

29.02.12
13:03

Абе, Стояне- ти за мен имаш да качваш яко- доста си слаб, ако си в някъв дефицит може хормоните да са ти били една спирачка и да си задържал вода и въобще къде си ги видя тия мазнини ти, че да чакаш да ги гориш?

29.02.12
13:48

Пусни един примерен храноден, ако може и снимки преди да почнеш режима и след. Имай предвид, че минаването на ВМ изисква период на адаптация, който не е особено приятен при някои хора.

29.02.12
17:44

Гарантирам, че авторът на темата си измисля! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1