Какъв хранителен режим и упражнения да избера ?

Здравейте, на 17 години съм, тежа 50 кг и съм висока 1.70 (83-60-90). Никога не съм имала проблеми с килограмите, но не съм и тренирала някакъв спорт активно. Единствената ми физическа дейност се изразява в това, че ходя доста пеш. Реших, че е крайно време да започна да се храня здравословно и да тренирам. Вкъщи имам гребен тренажор, но не знам до каква степен може да ми бъде полезен. Храня се по три пъти на ден, основно със салати, риба, спагети и варива. Не ям свинско, не пия безалкохолно и се старая да избягвам веригите за бързо хранене, доколкото мога. Четох това-онова във форума, но все още не мога да се ориентирам за подходящ хранителен и тренировъчен режим. Единственото, от което имам нужда е да си поддържам формата и да не се отпускам. Благодаря предварително на всички, които ще отделят време... : )))

http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa

Опитай със тази програма докато тялото ти свикне със натоварването и после ще я смениш стига да си решила да ходиш на фитнес :)
Ако искаш да тренираш вкъщи тогава ще имаш нужда от друга програма, специално за хранителната програма разрови се във форума и ще намериш всичко което ти трябва.

Успех и честит дневник! :)

http://www.bb-team.org/articles/911_forma-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd - мисля, че се спрях на този режим, ще ми е най-лесно да го спазвам, защото и без това ям такива храни. Смяташ ли, че е подходящ, за да се разровя за рецепти във форума? Мерси още веднъж... : )))

Аз не съм точният човек който може да прецени, но според мен смятам, че е добре!

Успех!! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1