Л карнетин и фат бърнър

Здравейте, започнах да ходя на фитнес и треньорът ми направи и тренировъчна и хранителна програма. Препоръча ми да взимам л карнетин, но като се поразрових видях и тези фат бърнари. Въпросът ми е могат ли да се пият по едно и също време или не? Също някой може ли да ми препоръча и двата продукта за около 50 лв общо и от къде мога да си ги взема (от София съм, центъра). Целта ми с тренировките и хранителният режим е да сваля килограми и да си оформя добре тялото, ясно ми е, че няма да стане за 1 месец, но все пак ми се иска да видя резултати по-бързичко, а тези двата продукта доколкото разбирам спомагат за горенето на мазнини. Всяка информация от по-разбиращи хора ще ми бъде полезна. Благодаря предварително на всеки отзовал се. :)

Какво ще кажете за тези два продукта:
scitec-thermo x и scitec-carni-x стават ли, защото ми влизат в бюджета + доставката и смятам да ги поръчам само преди това, ако може някой да си каже мнениеот ползвал ли ги е и дали са били добри за цената си?

15.02.12
20:49

общо взето схемата е следната:
1. почваш хранителен режим и тренировки. започваш само с това да сваляш килограми. когато темпото на сваляне спадне, започваш с
2. л-карнетина - има важна тема за дози, начин на приемане и време на прима му. когато темпото пак спадне, следва
3. бърнъра - вариантите са много
най-важното в цялата тази схема си остава храненето

HE

15.02.12
23:04

казано от Диана Чакърова на 15.02.12, 15:28:

Какво ще кажете за тези два продукта:
scitec-thermo x и scitec-carni-x

Ми нисък клас продукти на Унгарска фирма - ти си прави изводите.
Аз на твое място не бих си давал парите точно за това.

Франко ти каза останалото.

п.п. Хвани потренирай малко, да смъкнеш първоначално някакви килограми и тогава се мятай на добавките. Така се получава, че си даваш зор за нещо, което ще постигнеш с хранителен и тренировъчен режим, а после какво ще правиш? Идеята е първоначално да свъкнеш кг. и след това да включиш бърнър, когато става все по-трудно свалянето.
Има достатъчно теми по въпроса - чети.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.02.12 23:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1