ингвинална херния

CL

14.02.12
17:57

Здравейте,значи вчера ходих при хирург и ми каза че имам ингвинална херния и във четвъртък трябва да се оперира,също така ми каза че операцията не е страшна защото аз имам фобии от болници и го питах дали ще боли по време на операцията.Той ми гарантира че няма да има никакви болки ще ми бие инжекция в гръбнака и нямало да чувствам нищо от кръста надолу,но аз все още се притеснявам защото това ще ми е първа операция.Ако някой е минал през този път нека сподели.

Предложил ти е епидурална анестезия за херниопластиката,аз лично предпочитам общата анестезия,особено щом си толкова страхлив,но всеки си е изградил стил на работа.И в двата случая болка няма да усещаш.Продължителността зависи от големината на хернията и опитът на хирурга,но по принцип са кратки интервенции.

15.02.12
02:15

Гоше,ти за слабилна хернийка-пълна упойка предложи...че и терминология вкара да стресираш момчето...:)

Надявам се поне да имаш представа какво каза,това ме успокоява.При всеки пациент определяме индивидуално в каква анестезия да бъде въведен,има показания и противопоказания,размер на хернията,инкарцерация,възраст на пациента и други маловажни неща.

16.02.12
22:31

Просто му трябва кураж на младежа,нищо му няма...херния-голям праз.
Пък как ще го срежете -вие си знаете,там не се меся.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1