15.02.12
01:12
Здраво на всичко пичове във форума.
Пробвах търсачката и открих две теми, но не и отговора, който търсех.
Иде реч за “XtremeNo”. Ще ви дам линк към съставките му. Надявам се да няма сърдити, че рекламирам продукта.
http://extremeno.co/xtreme-no-ingredients/
Ползвал съм веднъж креатин и дваж л-карнитин през живота ми. Уж имаше ефекти, но след три “чисти” години, яко на свинско и винско, плюс тук-таме малко плуване - съм в изходна позиция.
Идеи, предположения и тем подобни нямам, оставям ги на вас.
Относно продукта... Заслужава ли си парите наистина? (3 кутии, всяка с по 90 хапчета, като препоръчителния прием са по 2 на ден, за $99,95)
Ако да, то колко дълго е “безвредно” да се приема без почивка? Месец, два, пет... без ограничение?
Наистина не ги чаткам тези грамажи отзад на опаковките, затова искам съвет от истински билдъри.
От началото на февруари подгрявам вкъщи с лицеви, коремни, клякания и още няколко “забавно изглеждащи” упражнения.
А от началото на март, ще почна да ходя в зала и веднага след нея на плуване (което ще да ми се води за кардио).
Не съм някакъв манияк, но предвиждам до към средата на август някъде да тренирам усилено. Не очаквам да стана терминатор за няма и половин година, това ми е ясно.
Горе-долу, това е.
15.02.12
13:34
казано от absentee на 15.02.12, 01:12:
...Относно продукта... Заслужава ли си парите наистина? (3 кутии, всяка с по 90 хапчета, като препоръчителния прием са по 2 на ден, за $99,95)...
Определено не. За тези пари по-добре си вземи 2-3 допълващи се продукта, с които да си оптимизираш храненето.
Благодаря и на трима ви за бързите отговори.
Крайната цел ми е да се изчистя от излишните килца, които в момента са около 5-7. Като всяко начало и това няма да бъде лесно, смисъл ще ми трябва малко “изкуствена” сила, за да не умра още на втората серия и после половин седмица вкъщи с мускулна треска.
Креатинът, определено дава сила, но и те пълни с вода.
Както написах вече - не ги чаткам добавките, но предполагам, че като за 2012, а и от доста по-рано, има не-чак-толкова вредни такива за череня дроб, бъбреците, даже и за “потетността”.
Преди няколко години инструкторът ми, който в последствие се ориентира към канадската борба и сега е сред първенците, ми каза, че няма смисъл да почвам каквито и да били химии, преди организмът да ми е привикнал с тренировките, а аз самият да “усещам” всяко едно упражнение, всеки един мускул.
Така че, дай да оставя тези химикали за разбирачите, а с лек хранителен режим и упорство от моя страна - плочките сами ще се покажат баш за моренцето.
Още веднъж, благодаря за консултацията и успех!