04.09.12
15:27
Казах ти - след тренировка на ЦХ, протеин+въглехидрати...
казано от Тедо на 04.09.12, 15:27:
Не е задължително, Тедо. Можеш спокойно да си вкараш и яко мазнини. Както и не е задължително веднага след тренировка да ядеш. Можеш и след час и след 2.
казано от Тедо на 04.09.12, 15:27:
ТИ си на Лийнгеинс.
АЗ съм на ЦХ.
04.09.12
15:37
Ако искаш да бълкваш - най-добре веднага, а тя май иска да бълква.
казано от Тедо на 04.09.12, 15:37:
Ако искаш да бълкваш - най-добре веднага, а тя май иска да бълква.
Нямаш си и на представа как :D
Ако искаш да ти я изпрата към Хамерика, ще се събере горе-доле в един от по-големите пакети :D
Ако и купуваш мед и телешко всичко ще е наред. Пък долкото разбрахме и от една друга тема, щи готви ща пере и тия три работи :D
Визията не ми е приоритет в момента. Храня се от 40 мин до час след тренировка с голяма доза месен протеин и зеленчуци, както и тахан, защото обичам. Високомазнинното ми е по-вкусно. Когато ми се яде въглен, ям. Бързи резултати не гоня.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 04.09.12 15:42.
04.09.12
15:44
Аз че се погрижа като се стъмни да мърка, а да не ръмжи като почнат да и растат мустаците от целия тестостерон къде го гърми.
Растежният хормон се максимизира след тренировка, няма смисъл да го намаляме. Храната си е храна и това, че е по-късно не значи, че няма да възстанови.
Пък и след тренировка тялото е още в работен режим...
Както се казва, животът си е ваш, и правете каквото искате :)
04.09.12
18:48
По - скоро мязаш на Poison Ivy както е представена в Batman: Arkham Asylum и City, отколкото на Harley Quinn.
http://www.the-nextlevel.com/media/ps3/batman_aa/batman-arkham-asylum-poison-ivy.jpg :D
В началото на тренировката бях бая заспала, в сериите за ръце накрая се надъхах.
лег - 7, 4 от които с 25, не ми се отдадоха 30 днес
флайс от лег - 5
без почивки х 6: бицепсово едностранно с дъмбели, бицепсово с лост, кофи
извивания с медицинска топка - 3
Часовете на храненето не помня, цикълът е спазен: половин кило телешко, бамя, патладжани, тахан, маслини
Тренировка 2 (вечерна): интервална за корем
казано от Калоян Чолаков на 04.09.12, 18:48:
По - скоро мязаш на Poison Ivy както е представена в Batman: Arkham Asylum и City, отколкото на Harley Quinn.
http://www.the-nextlevel.com/media/ps3/batman_aa/batman-arkham-asylum-poison-ivy.jpg :D
И жената-котка ми викат отскоро... Спийчлес съм вече :D
05.09.12
00:33
Мда,хубаво коте си. :)
05.09.12
01:05
казано от allwillendinterror на 05.09.12, 00:33:
И идея си нямаш колко ;)
05.09.12
01:12
казано от Тедо на 05.09.12, 01:05:
казано от allwillendinterror на 05.09.12, 00:33:
И идея си нямаш колко ;)
Ти имаш ли си?
05.09.12
02:05
Може би. ;)
05.09.12
05:51
казано от Тедо на 05.09.12, 02:16:
Може би ;)
Мнението беше редактирано от lordinario на 05.09.12 05:52.
Много здрава тренка за рамене днес, без почивки.
6 кръга - раменна преса, гребане за рамо, странично повдигане (едностранно), кросоувър, едностранен обратен флайс
Стори ми се странно да нямам никакъв дисбаланс м/у ляво и дясно рамо (уж бях проверила), понеже го имам из цялото тяло. Днес го проверих повторно с по-големи тежести и веднага изскочи наяве. Така че за лявото рамо работих + 1 серия, раменната преса ще се прави едностранно с дъмбели, докато заякне, сериите с лост ограничавам до максимум 3.
Завърших с 18 мин ходене под 15% наклон.
(10:45 - 14:20) - към половин кило костур, 2 порции гаспачо с люти чушки, много зеле, маслини, тахан и тиквени семки
Не знам следобед дали ще правя интервална, ще реша по-късно.
http://www.youswear.com/index.asp?language=Bulgarian
Ох, ще падна от смях! :D
едит: Да закусиш риба в почивен ден е бати нещастието. Ще има хляб и мед, предупреждавам :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 06.09.12 10:29.
Нямам нищо специално за казване. Не бях почивала от 7 дни и днес не ходих на зала и заредих с половин домашен хляб (свърши), нищожно количество мед (свърши), тахан (свърши), печени чушки (свършиха), годжи (почти свърши) и риба. Че утре ме чака предизвикателство (giggle)
казано от HarleyQuinn на 06.09.12, 10:07:
Ох, ще падна от смях! :D :D
е нееее особено мастър ъф ...../еб...ч/ме разби
казано от HarleyQuinn на 06.09.12, 10:07:
Ох, ще падна от смях! :D
аз ли нещо съм сухар или не разбирам, ама ми се струва, че ако това те кара да “падаш от смях” трябва да си не повече от третокласник..
както и да е, най-важно е да му е весело на човек, пък всеки си има различен вкус ;)
Някви рандъм щуротийки ще напиша. Първо - днес като излизах без слънчеви очила навън ми направи впечатление колко ненормално брутално са ми станали чувствителни очите към светлината. Абе направо слепец съм, хич не ми харесва тая работа. В момента ме сърбят... И на кормуване като бях, ми казаха, че карам в пъти по-добре на тъмно.
Друго - чийтих със сухи пасти, щото свърши меда. Тези чести чийтове при количеството храна, което изяждам, ме водят до заключението, че е време за РБД. Ще се яде, каквото има.
Три - утре следобед бегам към Софията. На някой ако му е скучно, да сподели.
06.09.12
22:35
казано от HarleyQuinn на 06.09.12, 22:23:
Три - утре следобед бегам към Софията. На някой ако му е скучно, да сподели.
на мен :D
06.09.12
22:40
Мини-форумна :D
06.09.12
22:49
казано от HarleyQuinn на 06.09.12, 22:45:
Оо, то четвъртък било днес, еми не, за събота остава значи :D
Още по-добре 8-)
06.09.12
22:56
Юруш на младото, загорели пръчове! :D
06.09.12
22:59
казано от Тедо на 06.09.12, 22:56:
Юруш на младото, загорели пръчове! :D
Като те нЕма, така ще е :D :D :D
казано от HarleyQuinn на 06.09.12, 22:23:
Н. Първо - днес като излизах без слънчеви очила навън ми направи впечатление колко ненормално брутално са ми станали чувствителни очите към светлината.
сори за офф-а
+1, като прилеп съм. И на дъждовно време пак с тях излизам, а зимата още повече, като светне от тоя сняг. (tmi)
Не се извинявай, чат-пат спамът разнообразява... Ама при мен е сериозно състояние вече, от година и повече изпитвам непоносимост към жълтата светлина и в мойта стая всичко е като в болница...
аз не нося слънчеви очила щото ме дразнят а пък слънцето не ме дразни щото му се радвам :D в определени моменти от ежедневието обаче предпочитам ярката светлина да си остане толкова далеч от мен колкото да не я виждам :)
07.09.12
08:24
казано от HarleyQuinn на 06.09.12, 22:45:
Оо, то четвъртък било днес, еми не, за събота остава значи :D
Драсни лично съобщение на хората, които би искала да видиш в София... ако изобщо искаш да видиш жив софийски bb-team-ър, де! (wasntme) Така ще е по-сигурно, от колкото чрез дневника, поне така си мисля. :)
Не тренирам по здравословни причини днес. Храна: свинско, картофи, сирене, яйца, мед, сусам, печени чушки
Помолиха ме да демонстрирам рамо и бицаги в късните часове...та реших да ги споделя и тук :D