19.02.12
17:28
Здравейте! Гледах някъде из форума една доста старичка тема от 2006-2007 мисля, че беше и там пишеше, че л карнитина на тази фирма е добър и на добри цени (същото пишеше и за други техни добавки), но никъде по онлайн магазините не виждам тази фирма. Продава ли се все още или не и ако да къде в интернет или в София може да се намери?
19.02.12
19:25
Дианче, ти май не си чела отговорите в предната тема, която си пуснала? Май си загубила времето си да киснеш тук, като търсиш инфо за вълшебни прахчета. Гледам все се хвърляш на световно безизвестни марки, та вземи прочети малко по въпроса.
Това, че една добавка се хвали, може да означава, че я хвалят вносителите или производителите й, защото тук пишат и такива.
В този спорт пряк път НЯМА и нещата стават с ВРЕМЕ, УСИЛИЯ, МНОГО ТРУД и ЛИШЕНИЯ.
19.02.12
22:45
Четох също така, че за изгаряне на мазнините трябва и доста кардио (тичане, колело и тн), но имам малък проблем с колената и не мога да ги натоварвам прекалено много, а ако тичам 30-40 минути (ако изобщо издържа толкова) след това вечерта колената ще ме болят адски много. Затова търся начини да улесня този процес. Не съм 100 + килограма, че да ме болят краката от теглото, просто ме болят при по-голямо натоварване. Ако имаш други съвети освен кардиото и без такива добавки да сваля излишните мазнини, кажи ще се радвам някой да помогне.
Плуване, аква-аеробика, крос-тренажор...
За плуването ти трябва приличен стил, аматьорското плуване ( с глава над водата, ‘жабешката”....) не се броят.
Аква аеробиката, водена от опитен инструктор, натоварва много мускулите, без да натоварва ставите. Докато си във водата може и да не усетиш мускулна умора, а само учестенто дишане да е признак на натоварване, но след излизане от басейна доста често се преминава към упражнението “прибиране вкъщи на четири крака”. Отделно - при аква-та има упражнения за коремни мускули, които на сухо трудно се правят в такава амплитуда и обем, а след тях имаш чувството, че корема ти е станал на конци от натоварването.
Крос-тренажора щади коленете и натоварва повече мускулни групи, отколкото пътечката.
Обаче, както всеки в този форум ще ти каже, без промяна в храненето не очаквай значими резултати.
20.02.12
19:32
Благодаря за подробния отговор. Промяната в храната вече я има от близо 2 седмици - без 1-2 дни :) Ще прегледам за плуването и аква-аеробиката къде има и какви са цените.