19.02.12
21:18
Здравейте!На мой близък предстой закупуването на фет бърнър.Желая да предложите някой добър продукт съответно чрез който ще се постигне ефект.Бос съм на тази тема и затова искам да ми бъде обяснено и да бъда посъветван.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.02.12 21:19.
19.02.12
22:23
Като за начало е добре да се запознаете (ти и твоят близък) с видовете фет бърнъри. Те се класифицират като термогенни и липотропни. Съответно сами можете да видите разликите между тях.
Като цяло по-ефективни са термогениците, но те са и по-натоварващи за самото тяло. Следователно и човекът, който ще ги приема трябва да е запознат с рисковете, които носят (вижте статията) и ако има някакъв проблем е редно да се насочи към липотропните бърнъри.
Липотропните бърнъри са леката категория, която е едно добро допълнение към добре изграден хранителен режим и усилва ефекта създаден от него.
Не оставайте с впечатление, че при термогениците не е необходим хранителен режим. Правилното хранене стои в основата на всяко едно отслабване.
Качествени и изгодни термогеници са:
Syntrax Fyre (original)
Pure Nutrition Black Fire
Gaspari Nutrition Cytolean v2
Препоръки за липотропни бърнъри:
Controlled Labs Reduction AM/PM - съдържа и малко термогенни съставки, но не е много тежък.
Optimum Nutrition Mega Fat Burner
Biotech USA Super fat burner
Universal Nutrition Super cuts 3
Може и да се опита и с единични термогенни съставки като йохимбин или синефрин, допълнени с липотропни агенти - л-карнитин, хром, холин и инозитол, зелен чай и др.
Pure Nutrition 100% Pure Yohimbine - за повече информация можеш да прочетеш статията.
Pure Nutrition 100% Pure Synephrine
Biotech USA L-carnitine and Chrome
Pure Nutrition Carni-X 1000
NOW Foods Green tea extract
NOW Foods Choline & inositol
Това е общо взето най-важното. Изборът е огромен, решението не е само едно, затова ще спра до тук, за да не внасям допълнително объркване.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.02.12 22:27.
20.02.12
11:22
Еми ПРОСТО ЕДНО АМА ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ТИХОМИР!Просто добих представа,вече съм информиран отлично и още веднъж благодаря на Тихомир за бързия отговор!
08.03.12
20:11
Искам да попитам пия Black Fat Burner има ли странични ефекти, защото нещо ми се гади може ли да е от това? Или защото почнах да правя редовно корем? Ако има странични ефекти моля да споделите какви са :)
26.03.15
23:34
Някой да е пробвал бърнърите на PES? Alphamine, Alpha-T2?
08.04.15
23:22
Купих Alphamine и веднага подейства - осезаема разлика в бодростта и телесната температура, без crash.
08.04.15
23:24
Едно полезно четиво по темата. :)
10.04.15
23:22
Преди няколко дни ми доставиха Animal cuts и не знам дали защото ги смесих с кафе или пък нещо си внуших, но днес ги пих за пръв път и направо не можех да си намеря място. Не зная доколко спомага за изгаряне на мазнини, но такъв прилив на енергия не бях усещала, а може би и това е замисълът на употребата му..
Здравейте,
Много интересна тема, прочетох и допълнителните за фет бърнърите.
Препоръчаните липотропни бърнъри ги няма в магазина на форума - интересувам се, класацията още ли е в посочения ред?
Имам и въпрос - принципно нямам проблем с кофейна или пък с нервите, в нормалните граници. Понякога имам кръвно, но кардиолог ми каза, че е от допълнителните кг. Като цяло съм здрав и се чудя дали да не стартирам с термогенен бърнър. До колкото прочетох спомага и за по-добър сън, което определено ми допада. Страхувам се да не е много силен и да не мога да спя от него или пък да не се потя като прасе на работа. В момента съм 101 кг, 185 см, на 30 години. Никога не съм пил каквито и да е препарати. Карам колело всеки ден (10+км), играя скуош 1-2 пъти седмично, пешеходствам по планини и т.н. В истинския смисъл на думата не спортувам, но гледам да се движа, колкото мога. Храня се предимно със салати и фрешове - на обяд придружени с месо. Килограмите не спадат, което е малко притеснително. В този ред на мисли се чудя с какъв вид фет бърнър да започна. Четейки из форума “намирам” за подходящи повече липотропните, но пък и термогенните не ми се струват неподходящи.
Колко точно е силен един термогенен фетбърнър. Счита ли се за сериозен препарат с потенциални опасни след ефекти (освен главоболието и др описани в темата).
Най-ми допадна Pure Nutrition Herbal Burn, но все пак ми се иска и мнение за другия тип фет бърнъри.
Благодаря :)