Ако може да дадете съвет на новобранеца :)

21.02.12
12:26

Здравейте,нов съм в този сайт и съжалявам ако не съм публикувал въпроса си там където трябва ! Аз съм момче на 14 години, 177 см,70 кг. Мечтата ми така да се каже е да успея да стопя това коремче и да ми се покажат коремните мускули плочките. От 1 месец правя тези упражнения

но не знам какъв хранителен режим да използвам. Нямам възможност да ходя на фитнес (въпреки че много искам) но нямам свободно време. Тренирам баскетбол от 5 години и това до някаква степен ме пооформи ,но не достатъчно. Бих искал да ми препоръчате някакви упражнения за вкъщи и някакъв подходящ хранителен режим и какво трябва да правя за да сваля коремчето и да направя плочки ? Благодаря предварително!

ПП Съжалявам ако имам някакви грешки.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.02.12 12:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1