Онлайн квалификации за Кросфит Игри 2012

Прескочи до:
SO

18.07.12
10:15

Замислих се след сношното видео(което силно ме впечатли) дали да не пробвам първите стъпки на крос фита...след окло месец ще стане ясно дали ставам или не,проблема е че нямам абсолютно никаква представа какво се прави, все едно да ме карат да изстрелям ракета в космоса.Не крия възсхищението си от моща и издръжливоста на кросфитарите и че в този форум изпитвам респект само от тях .

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 18.07.12 10:15.

18.07.12
11:23

казано от Spirit of Freedom на 18.07.12, 10:15:

Замислих се след сношното видео(което силно ме впечатли) дали да не пробвам първите стъпки на крос фита...след окло месец ще стане ясно дали ставам или не,проблема е че нямам абсолютно никаква представа какво се прави, все едно да ме карат да изстрелям ракета в космоса.Не крия възсхищението си от моща и издръжливоста на кросфитарите и че в този форум изпитвам респект само от тях .

Делев,

Ти си доста здрав - това е голям плюс, но е нож с две остриета.Трениращи, които са във форма, обичайно се хвърлят на тежките неща, защото отстрани кросфит комплексите изглеждат измамно леки. Обикновено първият опит е сериозен шок, за мен със сигурност беше.

Още нещо - кросфит се съчетава добре и с типично билдърска тренировка. Така, че не е нужно да минаваш изцяло на нова методика, само за да тестваш - 1-2 комплекса седмично са предостатъчни в началото.

Успех!

SO

18.07.12
13:36

Тренировките ми са с много повторения ,стигам до 30 понякога,мисля си че ако намаля килограмите на половина ще мога да да издържа,дори на половината половината ако се наложи,:-)каквото требе тва ще направя,незнам само как да започна и какви комплекси са добри за наичнаещи.Ако трябва ще сваля 10 кг на бързо за д ами е по леко

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 18.07.12 14:03.

казано от Spirit of Freedom на 18.07.12, 13:36:

Тренировките ми са с много повторения ,стигам до 30 понякога,мисля си че ако намаля килограмите на половина ще мога да да издържа,дори на половината половината ако се наложи,:-)каквото требе тва ще направя,незнам само как да започна и какви комплекси са добри за наичнаещи.Ако трябва ще сваля 10 кг на бързо за д ами е по леко

Вик е прав - класическият фитнес чудесно се комбинира с методиката на кросфита, не е нужно да се отказваш от едното за сметка на другото. Твърде далеч съм от неговия опит по отношение на кросфита, но си мисля, че ако огледаш известно количество комплекси, ще можеш да прецениш кои ще са ти “по мярка” в началото (знаеш си и силите, разбира се). Не е наложително още от първия път да ги пробваш в оригиналните им варианти, скалирай където е необходимо, за да прецениш кое - как. Има и комплекси, които включват типични фитнес елементи - Фолксваген, например. Начинаещ си до толкова, до колкото не си опитвал методиката. По отношение на силовите тренировки съвсем не си такъв. Бързо ще се ориентираш. А ако трябва да се свалят килограми - те сами ще си паднат при нужда. :)

18.07.12
15:33

казано от Spirit of Freedom на 18.07.12, 13:36:

Протоколите в Кросфит са доста различни. Има комплекси, които приключват за 3-5 минути, както и такива, които продължават над час и половина - два. Съответно бройките варират от малки до големи, както и тежестите. Вариациите са безкрайни.

Ще ти пиша на ЛС по-късно.

SO

18.07.12
16:24

В залата в коят тренирам има шведска стена ,лостове, успоредка и една пудовка която нзнам колко килограма е, но е огромна ползвам я за баланс на долната лежанка че като натоваря и я обръщам ,имаме въже за скачне боксова круша...6-7 щанги към двадесет чифта дъмбели и към 7-8 тона тежести,от всякакъв тип

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 18.07.12 16:25.

18.07.12
17:13

казано от Spirit of Freedom на 18.07.12, 16:24:

...

Хм... Май не мога да ти пращам съобщения. Да не си изключил опцията?

SO

18.07.12
17:23

И аз ти изпратих незнам какво си получил,получавам всеки ден съобщения никога не е имало проблем

18.07.12
17:43

казано от Spirit of Freedom на 18.07.12, 17:23:

И аз ти изпратих незнам какво си получил,получавам всеки ден съобщения никога не е имало проблем

Готово, имаш ЛС. :)

Иван

19.07.12
11:35

offtopic Ей така, ако случайно някой не е видял тази статия и може да му е интересна...

http://www.webcafe.bg/id_1439505403_Yunashkiyat_start_na_nashiya_sport_

19.07.12
12:00

Я!!!!
Яйцето било салон!! А колко пиене сме изпили там....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1