Онлайн квалификации за Кросфит Игри 2012

Прескочи до:

16.03.12
13:43

казано от James Hinks на 16.03.12, 11:43:

казано от Kirilov на 16.03.12, 11:12:

Има пожарникарски спорт (дори искат май да го рпавят олимпийски) -

. Заради него много поделения взимат на работа бивши атлети, от които се изисква единствено да мият пожарните и като дойде време за състезания тогава да се намесват.

Тва е на нашия стадион :) Слави ако иска мое да му да възможност да пробва как е на сградата със стълба - току виж станал Шампион на Игрите ;)
Наистина взимат атлети на работа, обаче не е само да мият пожарните ;) Състезанията са яка работа, даже от руснаците преди 2 години ми остана един много як крем за травми...:D

Имам приятел, който е пожарникар, много здраво момче, от него знам за този спорт и това за миенето на пожарните, ако съм обидил някого извинявам се :)

Имам братовчед пожарникар във Варна, който доста тренира и се състезава по техния пожароприложен спорт, даже в Русия беше ходил.
Сещам се и за многократния републикански и балкански шампион по културизъм Митко Славов, който дълги години си бе пожарникар в Бургас.

17.03.12
19:44

аз ли нещо недовиждам или този пич не изпъва добре ръцете като се дигне на халките
NICK URANKAR

от такъв ъгъл е снимано, че не може да се прецени добре, ама хич не ми се вижда чисто.

18.03.12
14:29

Ти виж моите уол-боли:)))

18.03.12
15:26

много злобен съдия имаш  (devil)

- Давай, давай... после ще дишаш!

- Айде давай, стига си дишал!

Направо не те оставиха дъх да си поемеш.

Браво за времето. Впечатляваща издръжливост както винаги.
пп: обмислял ли си идеята да правиш комплекса по два пъти?

18.03.12
15:54

Славко, абе защо все настрани те снимат?

На мен ако ми говореха така хич нямаше да се стимулирам ....не знам за теб :)
И без музика е гадно.

or Open Workout 12.4, the standard requires 20 lb. and 14 lb. medicine balls. However, 9 kg and 6 kg medicine balls are acceptable. С една 9ка смятам 1 минута щеше да смъкнеш

18.03.12
19:31

казано от Кирил Любенов на 16.03.12, 09:49:

Според мен 12.4 е сериозна работа. Не казвам, че е най- бруталният комплекс, който съм виждал и че е невъзможен за правене, но наистина е за много добре подготвени атлети. Иначе за мен тук фаворит е Спилър:)

Я, Кире,Добре дошъл :)

Това е комплекса на Спилър , абе нали имаше един скакалец Бионикъл или нещо такова
Кво стана с това момче :)

18.03.12
20:27

Лично за мен, Оупъна приключи...
Не съм готов, даже съм много далеч от истината...
Як съм, като културист съм нафибрен...само, че това не е вдигане на тежести и не е плажен бодибилдинг...издръжливостта ми е около никаквата:)
От друга страна, толкова съм амбициран, че няма накъде!!!
Наистина искам да ги накарам да страдат и да разберат, че тук има Кросфит, просто няма да е този сезон.

Много благодаря на Витан, Венци Атилова, Норчето, Ивчовците, Кирето, бате Вики(one time!!!), бат Сашо Животното(с който ще се подгатвям и за догодина)...наистина сте много-хората, които застанахте зад мен!

p.s….и най-вече на Маргаритка...

19.03.12
03:13

Чакай, де, има още един комплекс. Първите колко отиват на 2ри кръг?

19.03.12
17:03

60

Това също си е грубичко:

Workout 12 . 5

MEN - includes Masters Men up to 54 years old
Complete as many reps as possible in 7 minutes following the rep scheme below:
100 pound Thruster, 3 reps
3 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 6 reps
6 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 9 reps
9 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 12 reps
12 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 15 reps
15 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 18 reps
18 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 21 reps
21 Chest to bar Pull-ups…
This is a timed workout. If you complete the round of 21, go on to 24. If you complete 24, go on to 27, etc.

22.03.12
08:13

Това го бяха пускали миналата година на регионалните, само че се покачваше и тежестта на тръстърите.  Як комплекс, ще го мъча в събота:)

Комплекса не е лош, особенно за такива на които им вървят силовите изпълнения като теб самия.
Тъй, че натискай до край !

22.03.12
09:33

Това е повторение на Open 11.6 от миналата година. Помня, че ми прилоша... Имаше хора тук с много по-добър резултат от моя.

Ето го и клипчето ми от миналата година, така и не се наканих да го повторя за по-добър резултат.

22.03.12
16:41

казано от Иван Шишманов на 22.03.12, 03:53:

Това също си е грубичко:

If you complete the round of 21, go on to 24. If you complete 24, go on to 27, etc.

тия се ебават с нас .... (devil)

28.03.12
14:34

опааааа
какво видях токущо...

Europe Regionals
May 25 - 27, 2012 from 8 am to 7 pm
Ballerup Arena
Ballerup Idrætsby 4, 2750 Ballerup, Denmark

ще се ходи явно :)))

28.03.12
15:52

Завиждам ти благородно:)
Купи си билет, че сега май са с намаление и снимай здраво...особено как загряват, да видим ако има нещо интересно.
И поздрави гърка Аристотелис от Слави:)
Иначе италианеца Густаво ще ги разкърши всичките...според мен.

28.03.12
23:07

Славко, ще се пробвам да отида...даже може да се цаня за доброволец.

не се сдържах...трябва да постна това

17.07.12
20:41

Пробвах единия от комплексите на регионалните.
50 клека на гръб на 60кг.
40 набирания
30 преси(джърк, пуш...както можеш) на 60кг.
50 клека на гърди на 40
40 набирания
30 преси на 40кг.
50 клека над глава на 30кг.
40 набирания
30 преси на 30кг.

Трагедия...на 2-3 пъти мислех да спирам. Всичко приключи след повторенията на 60-те кила...дотам вървях като светкавица, и до там. Записвах си на кое упражнение на коя минута съм. Накрая скъсах всичко. Последната серия набирания съм ги правил на единици, мускулите ми спряха да съкращават. Почнах даже да изстивам, падна ми пулса, дишам си все едно съм на разходка, но не мога да съкратя един път. Последните преси на 30кг. не можах да извадя лоста от стойките...тотален блокаж!!!

30:04мин. Даже мислех да не го пиша:)))) Толкова...действаме за по-добро.

17.07.12
20:48

А какви са били времената на регионалните?
Точи комплекс да не е бил за отборите? нещо не си го спомням.

17.07.12
20:56

Не искам и да знам:)

17.07.12
21:50

Аз го видях, ако ти стиска виж и ти :)

http://www.youtube.com/watch?v=8nBtLWoFoXo

Мнението беше редактирано от gotcha на 17.07.12 21:53.

Коментатора е трагичен. Наподобява на “най- добрия нинджа “. Състезанието е страхотно, ама коментара убива голяма част от кефа -:).

17.07.12
22:40

Славко, мисли позитивно - на половината път си от шампиона :)

бътърфлай набиранията умееш ли ги, че там адски много време се пести.

17.07.12
23:11

Умея всичко...мускулите ми отказват бре.
Аз не мога да се боря с вятъра, единия живее с Кросфит и има вече 1мил., а аз се занимавам с малоумия по цял ден...казвал съм го 10000000 пъти. Искам да отида там и да не съм 48-ми...:)

17.07.12
23:19

казано от slavko на 17.07.12, 23:11:

Аз не мога да се боря с вятъра, единия живее с Кросфит и има вече 1мил., а аз се занимавам с малоумия по цял ден...казвал съм го 10000000 пъти. Искам да отида там и да не съм 48-ми...:)

Вече започвам да се повтарям много, ама...това си е универсално правило, и ти го знаеш много добре...само че с нерви не става, те само ти пречат (sun)
Сам знаеш какво трябва, говорили сме го много пъти и ще продължаваме, докато не видим резултата.

SO

17.07.12
23:44

казано от gotcha на 17.07.12, 21:50:

Аз го видях, ако ти стиска виж и ти :)

http://www.youtube.com/watch?v=8nBtLWoFoXo

Това видео ме разби ЕВАЛА

17.07.12
23:48

Така е... за съжаление условията, в които си длъжен да тренираш, нямат нищо общо с тези на профи кросфитърите :(
Но пък имаш голямо сърце, той Джеймси неслучайно го спомена - по 3 пъти на ден в залата, много храна и каквото сабя покаже.

48- ми, но ще си първия българин там(ми се струва). Може Reebok да решат, че е добре да има кой да им рекламира продуктите и спорта в България. Пък било той и 48- и. Много хора не разбират, че това което могат да спечелят от загубата сега, може да е много повече от шампион след 5 години. Тогава най- вероятно, ще има много повече българи(както е тръгнало).
Мисълта ми е: можеш да имаш твоя милион, екипировка, база, лагери и много, много повече, ако си играеш картите правилно -:).

Успех -:).

Не следя Кросфит сцената и не съм много запознат, но ми стана интересно има ли допинг контрол за състезателите?

18.07.12
01:03

С тия “световни рекорди” дали ги тестват за допинг??? А това вече ми е трудно да го коментирам. Скоро очаквайте билдърски програми за кросфитъри.

18.07.12
09:04

казано от Момчил Ганев на 18.07.12, 00:42:

Не следя Кросфит сцената и не съм много запознат, но ми стана интересно има ли допинг контрол за състезателите?

Има за първите не знам си колко човека.
Разпространяваше, че няма... гледах последното предизвикателство за жените 2010, където Кристан завършва първа и чака останалите да свършват, докато чака и взимат интервю. Няма значение какво говорят, но накрая репортерът казва:
“Няма да задържаме повече Кристан, защото тя отива да дава проба”
Друг е въпроса, дали ги хващат... натренирани са много, трудили са се много - евала, но е ясно как се оптимизират нещата.

18.07.12
09:13

казано от Puppy на 18.07.12, 09:04:

...но е ясно как се оптимизират нещата.

ей Блажке, на теб винаги всичко ти е ясно ;)

18.07.12
09:15

казано от Redalex на 18.07.12, 09:13:

...но е ясно как се оптимизират нещата.

ей Блажке, на теб винаги всичко ти е ясно ;)

Явно и ти така смяташ, щом постоянно ме питаш за всичко на ЛС :D
Благодаря за което.

18.07.12
09:37

казано от Петър Димитров на 18.07.12, 00:00:

Може Reebok да решат, че е добре да има кой да им рекламира продуктите и спорта в България. Пък било той и 48- и. Много хора не разбират, че това което могат да спечелят от загубата сега, може да е много повече от шампион след 5 години. Тогава най- вероятно, ще има много повече българи(както е тръгнало).
Мисълта ми е: можеш да имаш твоя милион, екипировка, база, лагери и много, много повече, ако си играеш картите правилно -:).
Успех -:).

Според мен нещата седят малко по различно.

Първо в Българя трябва да има поне 2-3 зали за кросфит (или трениращи по подобна методика), които да работят с поне по 100-200 човека (желателно и повече). След това - състезания в България ...=> Конкуренция = качество и прогрес. При такива състезания неизменно ще се появят спонсори (нашенски) и нещата ще се популяризират малко по малко.

От друга страна Рийбок едва ли ще реши да нелее кой знае колко пари в реклама и спонсорство на атлет в България, където пазарът е изключително убит на фона на всяка друга държава в ЕС (за САЩ изобщо няма да отварям дума). Това най вече се дължи на ниският стандарт на живот и на мисленето на хората от типа “няма да им купувам чорапите по 20 лева, дето са същите като тия от пазара за леф и пеесе.”

18.07.12
09:39

казано от Puppy на 18.07.12, 09:15:

Явно и ти така смяташ, щом постоянно ме питаш за всичко на ЛС :D
Благодаря за което.

Еми да...от къде иначе ще знам как да свалям тигри в нета :D
Мерси, че ми помагаш 8-)

Смятате ли, че финансирането (спонсорирането) на кросфит състезател е по-голямо от това на бодибилдинг състезател? И също така, в какво се изразява въпросната подкрепа?

18.07.12
09:47

Щом искаш нещо много силно и влагаш в постигането му всичките си сили, то обикновено се случва ;)
Пиша го за незнамкойси път - ще стане, може да не е за година, да не е за две, но ще стане (muscle)
Ти имаш скорост да почупиш 48 от участниците, на сила си в тая в тая 60-ица със сигурност, организма ти е здрав, остава да станеш достатъчно издръжлив - нещо, което знам как става... ;)
От теб се иска да не правиш глупости през подготовката, като например ходене на трибой, пробване на това или онова...(yawn)

казано от Момчил Ганев на 18.07.12, 00:42:

Има за първите не знам си колко човека...

...Друг е въпроса, дали ги хващат...

Къде да ги хващат, на състезанието няма как да ги хванат - там са чисти и няма как да е по друг начин, освен ако не са адски тъпи, ограничени и прости. Химия не се взима за състезание, тя се взима за подготовка за състезание. Азбучна истина в силово-скоростните спортове ;) Ако има контрол през подготвителния период ще е малко по-различно, но малко - има препарати, които не са в списъка на WADA, да не говорим, че в САЩ има една много удобна вратичка за химията, особено за неолимпийските спортове ;)

казано от Димитър Михайлов на 18.07.12, 09:45:

Смятате ли, че финансирането (спонсорирането) на кросфит състезател е по-голямо от това на бодибилдинг състезател? И също така, в какво се изразява въпросната подкрепа?

Не, определено не.
Но има някои подробности...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.07.12 12:29.

18.07.12
10:00

Допинг тест има и той е за всички. В правилата още преди Оупън-а си казаха как ще е тази година...

Рийбок не са глупави, но са се доказали че поемат рискове...с Кросфит спечелиха. Това, че BSN спонсорират Рич Фронинг какво те изумява, стига с тия сантименти бре!!! Спорта е пари, туй то:)

Колко пари трябвват за един състезател....ами не, не са много -  колкото да си плаща сметките в къщи, храната и добавките. Но някои неща трябва да си ги заслужиш, а е трудно като мислиш за 10000 други неща от ежедневието. 80% от тези на Игрите са спонсорирани атлети, факт.

Но аз вярвам и действам...другото Марги го е казала.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1