24.02.12
16:28
Здравейте ! В момента живея в Ст. Загора , и тук няма нито един изцяло дамски фитнес. На повечето места ходят почти само момчета и някак си ми е малко странно. :(.
Исках да изкажа разочарованието си!
Днес обиколх половината град, главно навсякъде е пълно с постоянно трениращи мъже : Просто искам някъде да има само жени и да ми е спокойно, аз искам да тренирам, а така въобще не ми е спокойно!
Темата беше редактирана от лилия вълчева на 24.02.12 16:37.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.02.12
16:45
Че има ли въобще такива фитнеси? Само за жени? За пръв път чувам. :)
24.02.12
16:46
Какво те притеснява в залата за фитнес, в която тренират и мъже?
Те са отишли да си тренират своите неща.
24.02.12
17:02
Ами като гледам из София има доста дамски клубове... Някак си се притеснявам като има мъже в залата :(. А пук ми се тренуира
24.02.12
17:07
Ами направи само дамска зала, какъв е проблема.
И аз искам световен мир и бензин по левче, че войните и настоящите цени на горивата ме притесняват и не се чувствам комфортно.
24.02.12
17:13
Хората влизат в залата за фитнес с идеята да правят нещо там, а не за друго.
казано от лилия вълчева на 24.02.12, 17:02:
Ами като гледам из София има доста дамски клубове... Някак си се притеснявам като има мъже в залата :(. А пук ми се тренуира
Ходи в Казанлък, там има една на центъра - мъжката част е в червеничко, женската - в синичко, в едно и също помещение са двете ‘отделения’ хахаха и уредите са едни и същи, само че в различен цвят...
Честно да ти кажа, аз не бих направила само женска зала, особено в сравнително малък град като Стара Загора, не е рентабилно...
казано от Skoge на 24.02.12, 17:18:
сравнително малък град като Стара Загора
Интересно определение за 6-тия по големина град в България.
Това ми звучи като: при мъж генеколог не ходя !?
Няма да те наръфат мъжОвете по фитнес залите.
Намери си компания ,ако толкова те е срам.
казано от Valdis на 24.02.12, 17:25:
казано от Skoge на 24.02.12, 17:18:
сравнително малък град като Стара Загора
Интересно определение за 6-тия по големина град в България.
За големина на площ или за брой хора, които реално живеят там...
Когато бях на 16, Стара Загора за мен беше Центъра на Вселената, хората избягаха. И аз съм ‘броена’ при последното преброяване, че живея в Казанлък, но от 2008 се вясвам 3 пъти в годината.
За това ставаше въпрос.
Мнението беше редактирано от Блажка на 24.02.12 17:33.
И аз си мислех,че няма фитнес само за жени.Обаче се оказа,че в Плевен има и такова животно.
казано от лилия вълчева на 24.02.12, 17:02:
Ако наистина ти се тренираше едва ли щеше да обръщаш толкова внимание на това - дали в залата има предимно мъже или предимно жени. Нямаш полза от притеснението. Вместо това времето, което отделяш за вайкане и оплакване можеш да го оползотвориш за някоя и друга тренировка. :)
OMFG..
Какво ти пука, че няма момичета в залата?
Като ги знам кви кифли са...Няма да идат на козметик ами в залата ще ти блъскат phxahx !!
Отивай при пичовете, тренирай си, ще се запознаеш с някой и така.
Мен ако питаш доста ще ти се кефят :P ..ех да имаше някоя мадама и в нашият фитнес..
УСПЕХ!
Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 24.02.12 18:04.
Тъкмо се чудех що за глупост е това дамски фитнес и как може някой да държи на подобна сегрегация (освен ако не е хомосексуален и изпитва омраза към противоположния пол) и видях последния пост на Алекс Тайна, който ми разясни нещата.
24.02.12
19:44
В “Хаус ъф спорт” ходят доста жени.Там ходя аз и може би 1/2 от посетителите са жени.
25.02.12
14:40
проверих и там.. Там пък сигурно имаше 7-8 момчета и нито 1 момиче. Ще отида да проверя до Библиотеката, дано там извадя късмет...
Не е вярно че толкова ми се тренира.. например аеробиката която посещавам, не съм пропуснала никога.. Но във фитнес залата се смущавам малко или много от наличието на мъже. И това ме притеснява.
Благодаря за мненията.
казано от лилия вълчева на 25.02.12, 14:40:
проверих и там.. Там пък сигурно имаше 7-8 момчета и нито 1 момиче.
Ако почнеш да тренираш там, ще има 7-8 момчета и 1 момиче. Тогава друго момиче, мислещо по начин подобен на твоя, би могло да дойде... и после още едно. Така постепенно ще може да превземете “мъжкия” фитнес и дори да поставите фикуси и бенджамини на подходящите места. :)
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 25.02.12 14:52.
25.02.12
19:26
Ще ти кажа само, че в Елин Пелин до скоро имахме само една зала, която имаше само 1 съблекалня. Това никога не е пречело на момичета да идват и да тренират.
02.09.18
10:57
Модерация: Неправомерна реклама.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.09.18 11:39.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече