ВМ-НВД режимът ми - моля за съвет

Здравейте !От както започнах с тренировките ( преди близо година ) обръщам внимание на начина на хранене.От година, вече, съм забравил за всякакви сладки, зрънчовци, сладоледи и т.н. В началото бях 86 килограма. За може би 6-7 месеца станах на 60 и за 5-6 месеца съм качил 5 килограма чиста мускулна маса , предполагам , тъй като си бях направил снимки преди-след и изглежда има ефект! На 16 години съм, 174-5см, 65 килограма.Реших да започна ВМ-НВД режимът.Може би няколко часа чета какво точно трябва да се яде, кога и т.н. и си направих собствен режим.Ще ви бъда благодарен ако изкажете критиките си и дадете съвети :)
Ето го и него :

6:30 -  Овесени ядки с прясно мляко + 4 яйца
9:30 - свинска пържола + салата със повечко зехтин (бихте ли ми препоръчали ако примерно съм зает и не мога да направя това ядене с какво мога да го заменя?)
12:30 - свинска пържола + салата с маслини
15:30 100 гр. заквасена сметана
17:30 - няколко кюфтета от конско месо + бадеми
20:00 - риба/телешко/пилешко(каквото месо има) + салата +10гр. масло
преди лягане - 100 гр. извара и една лъжица зехтин.

Относно тренировката тренирам по 3-дневен сплит :
Понеделник -  Гръб + бицепс + задно рамо ( 5 упражнения за гръб , 1 за задно рамо, 2 за бицепс и имам и 2 упр за корем)
Сряда - Гърди + предно и ср. рамо + трицепс ( 4 упр за гърди , 3 общо за рамо, 3 за трицепс )
Петък - Крака (7 упр за крака )
2 пъти в седмицата ще тичам сутрин на гладно !
Цел : Мускулна маса с минимално омъзняване.
Дайте и някакви идеи за др масла и как да ги приемам и въобще някои хранения с какво бих могъл да заменям, когато нямам възможност за месо !

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.02.12 20:33.

24.02.12
23:05

Каква салата?

25.02.12
06:08

На 16 години защо ти е да следваш режими? Яж си от семейните гозби, каквото мама сготви и недей да се филмираш ако не можеш да си сготвиш свинска пържола в 9 сутринта.

казано от Bocko на 24.02.12, 23:05:

Каква салата?

Най-често  от краставици и домати, понякога Айсберг, маруля ..
До Анелия, ами когато си хапвах от манджите на мама и на баба бързо килцата се качиха.Майка ми обича да готви с много мазнина и по много.Другото е , че има 3 манджи и само тях готви..

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 25.02.12 08:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1