25.02.12
20:21
Здравейте нов съм във форума. Надявам се да не прозвучи тъпо въпросът ми но препоръчайте ми фитнес в Студентски град който да не е препълнен от хора нон стоп и да са що годе добри условията. На 20 години съм като абсолютен ектоморф се определям имам стаж с тренировки само в домашни условия от около 3-4 години от май месец имам домашна лежанка а преди това съм тренирал само със свободни тежести.
Ще започна с тази програма http://www.bb-team.org/workout/4176_chetiridneven-split-za-muskulna-masa-pri-ektomorfi
4дневен сплит за ектоморфи от понеделни, така че се надявам да ме насочите към някой добър фитнес без значение е цената. Ако може тези които са ходили в фитнесите да ме насочат кога е по-празен фитнеса, защото предполагам знаете какво е усещането първият път когато влезеш във фитнеса и те посрещнат нецепени батковци с подигравателни реплики.
Надявам се да ми влизате в положението. Благодаря Ви предварително и поздравление за добре поддържания форум.
PowerGym в осми блок.
Там никой няма да те посрещне с подигравателни реплики. :)
Зала “Лъки” до 33-ти блок и зала “33” в самия 33-ти блок.Перфектни са .Няма да имаш проблем там.Просто ще бъдеш едно от момчетата.Те повечето са като теб.
29.02.12
13:23
Здравейте след доста размишления и четене на статии по темата стигнах до това какво точно търся , но ще го пиша тук за да не спамя излишно форума. Трябва ми сериозен фитнес инструктор. Нуждая се преди всичко да ми се покаже точно как се изпълнява всяко упражнение, защото ако исках да отида да блъскам там нещо щях да отида в първата най-близка до нас. И така препоръчайте ми треньор от който сте доволни в Студентски град и областта евентуално.
Мнението беше редактирано от razor ross на 29.02.12 13:25.