Какво мислите за този хранителен режим?

26.02.12
00:06

Здравейте, на 17 години съм,висок съм 182 см, тежа 79кг.искам да кача килограми, съответно да увелича мускулната си маса.Съставих си хранителен режим  и търся мнение за него.

Пресметнах че на ден са ми необходими около 3200 калории , 400 грама въглехидрати , 200 грама протеин , 55 мазнини.Съставих режима по тези цифри.

1-Овесени Ядки(100 грама + 100 грама прясно мляко) + 2 яйца .. около 7 часа
2-сандвич(филе+кашкавал) .. около 9:30 часа
3-сандвич(филе+кашкавал) + банан .. около 11:30 часа
4-пилешки гърди(100грама)+картофи(или ориз) - 100-150 грама + салата(домати+краставици) ... около 14:00-15:00 часа
5-протеинов шейк+4 аминокиселини ... около 16:00 часа

Тренировка от 16:30 часа до 17:30 часа

6-протеинов шейк+4 аминокиселини .. веднага след тренировката
7-телешка пържола(пилешки гърди)-100 грама + ориз(картофи) - 100-150 грама ... около 8 часа
8-кофичка кисело мляко+100 грама извара

във залата съм от 1месец горе долу .. добавките са в хранителния ми режим,защото ги имам в наличност просто,все още съм на кръгови тренировки (скоро смятам да го променя)  но смятам да започна с подходящ режим още от началото.

Темата беше редактирана от Martin Atanasov на 27.02.12 00:01.

карай си още поне 2 месеца по кръговата схема , не бързай да правиш промяна ако нямаш предишен опит в залата , иначе като цяло режимът е добре , а с течение на времето сам ще можеш да прецениш какво да премахнеш или добавиш към него .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1