18.04.05
16:29
а бе нз каде да я сложа тая тема ама мн ми е странно, като си пипам мускулите и се осещат некви топчета тва нормално ли е ?
18.04.05
16:47
да, почти всеки сериозно трениращ (и тежко) ги има...
Какви са тези топчета, дето всеки трениращ ги имал, и какво представляват защото аз такова нещо не забелязвам при мойте мускули? ;)
18.04.05
17:53
някакви стероиди взимал ли си ?
18.04.05
18:02
Може би лимфни възли са това.
18.04.05
18:07
[quote author=“Kulturista”]Може би лимфни възли са това.
И аз това си помислих, ама те лимфни възли може да има само на определени места, а не “по мускулите”. До колкото знам лимфни може да има под мишниците, по врата и сгъвките на краката.
18.04.05
18:07
[quote author=”Петко К”]Какви са тези топчета, дето всеки трениращ ги имал, и какво представляват защото аз такова нещо не забелязвам при мойте мускули? ;)
не забялязваш щото не си се вманиачил да се опипваш :P те не са точно топчета, а нещо като релеф...то това си е самият мускул. Е, може и нещо друго да е това в случая, ама не вярвам...не му пречи нищо да отиде на лекар (не че и те толко знаят ма нейсе) :D :D :D
18.04.05
18:11
[quote author=“der_meister”]да отиде на лекар (не че и те толко знаят ма нейсе)
Айде, айде много повече от тебе ще знаят. Проблема е че “някакви топчета” едва ли ще им говори нещо :P
Имаше мисля подобна тема в травми и контузии ако някой се разрови нека даде линка. Иначе има възможност да са мастни топчета.
по-здрави
18.04.05
19:51
[quote author=“Emil_mlo”]Имаше мисля подобна тема в травми и контузии ако някой се разрови нека даде линка. Иначе има възможност да са мастни топчета.
по-здрави
еми таз тема е моя :D имах топче голямо колкото грахово зърно - мускулно разкъсване - нито боля, нито отток - само топче. Мина за месец-два...сега няма нищо. Ако говориш за ТОЛКОВА голямо топче - не е нормално разбира се :D
Едит: ето я и нея - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3105
не малки са топчетата ама то не е точно топче а бе некво странно не е гладък мускула а е некав релефен :roll:
18.04.05
20:20
[quote author=”^MaD^”]не малки са топчетата ама то не е точно топче а бе некво странно не е гладък мускула а е некав релефен :roll:
имам и такова - по бицепсите го напипвам най-лесно. Чувал съм, че профитата са пълни с такива...отиди все пак на лекар.
8)
18.04.05
20:22
Хехе значи това е причината ще ставате профита :)
ама кво да и кажа на лекарката имам топчета по мускулите тя мн знае кво да ми препише и дали тва е лошо или добре. Преди си мислих че тва са клетки :lol: (хаха) после че са мускулни влакна са нз кво да мисля
18.04.05
20:29
Хехе значи това е причината ще ставате профита :)
подигравай се ти, подигравай... :twisted: :wink:
просто казвам каквото знам :roll:
Абе и аз имам такива , ама по скоро са като зрънца при мен , и преди да започна НВД бяха по големи , и мисля че това са или някакви мазнинни струпвания или мастни обр.
20.04.05
09:39
преди да почна да тренирам нямах нито топчета нито бицепс :) като почнах да тренирам и на мен ми се появиха 2 такива топчета.Сега ги няма.Може би трябва да изчакаш малко може да минат.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Да не напипваш случайно мускулните влакна защото топчета звучи странно пич
аз това напипвам при мен,нещо като ленти,само че от тъкан и са ми по цялата дължина на ръката
мммм а бе то не е 2 топчета с размера на бобено зърно като ориз са даже не са точно топчета
[quote author=”^MaD^”]мммм а бе то не е 2 топчета с размера на бобено зърно като ориз са даже не са точно топчета
Абе брат!
1) Иди на лекар
2) Недей да се косиш толкова. Познавам една каратека, има едни адддски стърчащи неща по гърдите. /занимава и с лека атлетика/ Ами му стърчат яко, нещо като нацепване го водя аз. Но това било от структура/родителите му са профита в разл. спортове/. Може и при теб да е някакво нацепване и натурата ти да е такава, че прави такива форми на релефа :lol: :lol: .
Просто иди на лекар и си реши проблема, ако изобщо имаш такъв, което е малко вероятно.
п.п. За ония мастни подкожни топчета и т.н., ако е това, ще има болка и то сериозна.