L-Glutamin + Бирена мая + мултивитамини и минерали + Креатин?

Темата е заключена.

27.02.12
18:27

Здравейте!Искам да попитам тея неща дето съм изброил в заглавието дали е точната формула за покачване на маса,аз трудно качвам  килца ям като прасе кво ми забъркаш пия ги тези неща но няма много голям ефект е неочаквам от рас да стане щото преди пиех  тея неща бях ги спрял и сега пак почнах от близо 2 седмици а и 4 дена в седмицата ходя на фитнес  та на вапроса  дали пропускам нещо да си купя или има нещо излишно или самото ядене ми е проблема ям нормално ама прес 2 часа (преди ядях ненормално 3пати на ден хах ) тааа така плс помогнете ми неги разбирам теа неща бъш но трябва да кача поне 20 кила сега сам 61 кила висок съм около 178

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.02.12 21:12.

27.02.12
20:26

Теа неща нема и да ги разбереш ако не фаниш да пишиш нормално сеш ли се ау и чат пат да слагаш нещо точка запетая или тама квото е? А сега сериозно! Диета - http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd четеш, осмисляш и ако има въпроси пак питаш. Тренировката подозирам, че е класически сплит и си започнал първо с него, ама ще е хубаво да се върнеш и да сложиш основата с една кръгова http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti . От добавките ми харесват само витамините, ако добавиш и една протеинова пудра ще е добре (лично мнение).

27.02.12
23:11

Баси! Туй е най-дългото изречение във форума :D :D :D Задължително почни с L-Bucvarin и L-Gramatin ;)

28.02.12
09:43

не съм в час бе !за първото мнение мерси ;) а тоя 2рия неми помагаш няма нужда да пишеш (трябваше ли да има запетайки някъде а точка ??)

BisYo, най-добронамерено те МОЛЯ да намалиш остротата на тона си и да се постараеш да пишеш грамотно. Уверявам те, този квартален език не е в твоя полза. Не говорим за училище, а за елементарно уважение към другите потребители във форума. Следващите неграмотно написани мнения от теб във форума ще бъдат отстранявани. Благодаря за разбирането.

28.02.12
10:27

нямам против,добре :) но той не  писа по темата и какво значение има с какъв жаргон пиша?

Има значение до толкова, до колкото това е уважение, както споменах. Ти не намираш за нужно да положиш малко усилия, за да може написаното от теб да бъде лесно за четене и разбиране. Съответно - по тази причина останалите не намираме за нужно да отделяме време, за да ти окажем съдействие. Почти съм уверен, че това е и основанието на Valdis да не пише по темата.

28.02.12
11:06

казано от BisYo на 28.02.12, 09:43:

не съм в час бе !за първото мнение мерси ;) а тоя 2рия неми помагаш няма нужда да пишеш (трябваше ли да има запетайки някъде а точка ??)

ШШШШ ей, алооо, секюрити, тоя втория знайш ли с ква лекота би ти наврял туй дет го държиш на аватара в някое отверстие???? Никой не ти е длъжен да се тормози да ти чете нечленоразделните писания, а още по-малко да се опитва да им хване смисъла за да ти отговори.

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.02.12 11:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1