Л-карнитин,ВВД без кардио

18.04.05
16:55

В момента съм на ВВД,но съм омазнен.Оформям се,но мазнините така и не намаляват.Не искам да отслабна,защото още не съм направил необходимото тегло,а мазнините искам да разкарам.Знам,че е невъзможно без едно хубаво кардио,но на този етап не мога да го правя-не че ме мързи,а не мога заради други причини.Нещо в замяна като вдигана повторенията или повече тренировки в седмицата или заместител на треноровките?Диетата ми е добра и не съдържа мазнини тях ги следя стриктно,но със и без тях ефекта си е един и същ-раста си,но все така омазнен.Какво трябва да направя,за да изчистя мазнините с най-малки жертви(загуби на мускулна маса).

18.04.05
17:43

Защо не пробваш НВД със здраво повишени калории, така ще избегнеш доста от омазняването, иначе карнитина пак можеш да си го пиеш, ама имай предвид, че бая пилешки пържоли трябва да хапваш, а и може би протеинче да вкарваш....

19.04.05
16:07

НВД с още повече белтъчини ли?За пилешките пържоли нямай грижа,но нещо да променям ли в тренировката и колко време да го пия тоя л-карнитин при това положение.

28.04.05
11:27

Пробвай да направиш тренировката по-интензивна-не знам по колко повторения правиш но за мен това означава 12 повторения в серия.Много  важно за интензивната тренировка е и постепенно да намаляш времето на почивка м/у сериите,докато стигнеш момент в който тряба да правиш супер-серии,но той трябва да е лятото.С тази методика хем ще помпиш повече мускулите(и естествено ще растат повече),хем ще удариш и мазнините.При мен дава добър резумтат,но естествено пригоди всичко до тук казано към твоите лични особености и разбирания!Тренирай здраво и Успех!

30.04.05
12:30

Ако правя по 12 повторения само на белтъчини като го карам докъде ще стигна :) .Ще трябват и доста въглехидрати,а доколкото знам въобще не трябва да се мешат с Л-карнитина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1