My progress // Тренировка за сила - 5х5

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.11.13
23:04

Евала! Ама защо с фитили? Тренирай го тоя хват ;)

23.11.13
23:23

Евала за труда и постигнатото ! .. Ето още 1 дневник който ще следя с интерес . :D

Аз хвата съм си го тренирал доста. До 160кг не слагам фитили (или е голяма рядкост) ама на по-тежките щанги си слагам, при положение, че без тях ще направя с 50% по-малко повторения защото лоста ми се изплъзва и трябва да го оставя, а не защото нямам сила.

Иначе си гледах клипчето от 2х210кг и при вдигането изкривявам леко кръста .. не съм доволен ;/ Може би защото се бях разкрачил малко повече ли не знам и аз.

Иначе за формата ми в клипчето какво ще кажете ?

24.11.13
16:27

Добре си, моето момче, само в началото събери плешките, а в края стягай корема, за да го няма това изпъване назад в кръста. Можеш и да пробваш всяко повторение да е от покой ;)

Здравейте, от много време не съм писал, не ми остава време. В момента живея и работя в САЩ. Физическата ми активност се състои от:
- 80-90 км с колело седмично;
- плуване няколко пъти седмично;
- фитнес тренировки 4 пъти седмично (силови и функционални упражнения).

Храня се по около 4 пъти на ден:
Закуската е - грейпфрут, овесени ядки с мляко, 4-5 яйца
През деня - обичайно си приготвям една тава с около 0.8-1кг месо (пилешко филе, бутчета, свински пържоли,телешко) и ги правя с ориз/картофи/задушени зеленчуци, понякога и без гарнитура. Взимам си храната за работа и ям около 2 пъти. Вечер довършвам ако има нещо останало и ям доста фъстъчено масло, че ми е мн вкусно пък и с тоя разход на калории тялото си го иска хаха.

Купих си за 70$ от едно американче един чувал с добавки, защото не му трябвали и ми ги даде на наистина символична  цена. Толкова са много, че чак не знам кое и как да пия и как да ги комбинирам. По принцип бих се разровил из интернет сам, но наистина нямам време. Моля, някой по-запознат да ми помогне! Не искам да ги пия всички наведнъж, искам да направя някакъв подходящ стак съобразен с текущото ми физическо натоварване.

Прикачвам снимка:

Добре, поне ми кажете дали замисъла е добър:

1.Сутрин: Animal Pak x1 пакетче + 1 драже Омега3

2.30 мин преди преди трен: C4 + Доза ААКГ

3. Преди/По време/След трен: 2-3 дози AminoBuild+ 1-2 дози Glutamine

4.След трен: Доза протеин

Мнения ?

16.06.14
17:50

С едно драже Omega-3 сме за никъде, дай поне 4 ;). Преди трен си ок, след тренировка пий глутамина, аминото и протеина. Simple as dat.

Поздрави от мен, само нагоре! ;)

За пръв път съм с такъв голям стак от добавки и се чувствам много добре ! Възстановявам се изключително бързо и съм много енергичен. Тренировките ми в момента са по-културистични, тренирам с до 80-90% ПМ и повече повторения. Усетих, че имам нужда от промяна и за сега се чувствам идеално с новите тренировки. Всеки ден ми е различен и не мога да систематизирам тренировките, но ще дам а пример вчерашната (гърди/корем):

Серии Повторения Тежест Упражнение
6       7-8         100кг  Лежанка
4       15           20кг    Хоризонтален флайс с дъмбели
6       7-8         80кг    Горна лежанка
4       15           30кг    Флайс на въжетата
4       Отказ      х      Кофички + лицеви веднага след тях, без почивка
4       10           30кг    Пулоувър

4       много      ~20кг    Усукване с лост за странични коремни мускули
4       много      20-25кг  Разтягане в страни с дъмбел в едната ръка за странични коремни мускули
4       много      x       Машина за странични коремни мускули
4       много      х        Машина за коремни преси

Храната ми ще е: 4 хранения, въглехидрати почти само комплексни и 70% от тях в храненето след тренировка, останалите сутрин. Протеина ще гледам да е към 200гр на ден (85-86кг съм, доста чист). Хапвам и фъстъчено масло, да има калорийки, че сигурно съм стигнал поне 4 000ккал на ден разход.

Това е засега от мен, като имам време ще пиша, че сега ще се местя в друг щат и не знам какво ще се случи с тренировките.

Bonus pics: Американска закуска + американски gym (muscle)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1