28.02.12
22:18
Искам да попитам от 1 седмица в даскало си нося за ядене, примерно първия ден си бях взел варен ориз с 2-ве варени яйца. На другия ден варени картофи пак със 2-ве яйца и банан. Мисля си да си взема и риба + салата от зеле. Кажете някакви други работи които мога да си взимам да ям в даскало?
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 28.02.12 22:21.
28.02.12
22:22
зависи кога ги ядеш тези неща ако е сутрин моето мнение е че тези храни трябва да се приемат или на обяд или след тренирокаа или вечер не сутрин .някой да ме поправи ако греша
Нещо много бързо и вкусно,когато вече не е топло е омлет със сирене.Можеш да го побереш в малка кутия.
29.02.12
08:38
Екстра са си храните,мани ги кво ти говорят ... я кажи що не се ядът сутрин бе разбирач ?
Много готина рецепта:
Слагаш 5-6 яйца, малко доматено пюре, 1 чушка, някакъв колбас, 1-2 ч.л. извара и подправки. Разбъркваш всичко и го слагаш в тава. Режеш няколко кръгчета домат от горе и на загрята на около 180-200 градуса фурна го печеш.
Сурови ядки, месо(по избор), салата(зелената е добра комбинация с месото). В общи линии много неща можеш да си носиш, зависи и от бюджетът. ;)
Сурови ядки, месо(по избор), салата(зелената е добра комбинация с месото). В общи линии много неща можеш да си носиш, зависи и от бюджетът. ;)
А месото всякакво ли може да е защото си мисля за пилешки пържоли...?
Даже е хубаво да се сменя от време на време. Пилешкото си е супер, но не ти пречи да вкарваш и друго от време на време. ;)
А толкова ли е наложително да ядеш на училище?
Ами към 10-11часа ако не хапна нещо започва да ми става лошо....
Какво ще кажете за тази статия дали е вярно, и не толкова калорично?
http://www.figurata.com/5204/отслабване-с-извара/
Мнението беше редактирано от Hacked на 29.02.12 19:34.
29.02.12
21:50
Като фен на ниско-въглехидратния и кето режим бих те посъветвал следното: комбинирай месо, кашкавал, сирене, яйца с ядки(орехи, лешници, бадеми, фъстъци, кашу). Мисля че това е най-питателно, полезно и удобно за ядене. Може и с някакъв зеленчук: краставица, домат. Дори и само ядки е супер избор( за предпочитане комбинация от няколко вида)
Мнението беше редактирано от Герган Петков на 29.02.12 21:51.
29.02.12
22:16
Аз си нося нарязана на малки “квадратчета” свинска пържола +ориз/макарони пълнозърнести!
ПС.Това с изварата е пълна глупост според мен.Гладен ще си стоиш.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 29.02.12 22:17.