Въже/HSPU/One-legged OHS

29.02.12
07:50

Five rounds for time of:

15 foot L-rope climb, 1 ascent
5 Parallette handstand push-ups
45 pound barbell One-legged overhead squat, 10 reps

(Източник: цък)

29.02.12
07:52

Тъсих информация за one-legged OHS и попаднах на този комплекс. За жалост не ми е по силите за момента (а и мога само да се надявам един ден да бъде), но ми се стори изключително интересен и вдъхновяващ :)

Евентуално ще се скалира и ще се пробва!

Надявам се да допадне и на някой друг, който да сподели опит и резултати :)

29.02.12
11:50

Ти нагази направо в дълбоките води:)
Аз ще го пробвам, само да се науча да се катеря на въже:)

29.02.12
23:22

казано от Atom на 29.02.12, 07:52:

Тъсих информация за one-legged OHS и попаднах на този комплекс. ...

...

Честно, кому е нужно? Наистина ли това е функционално движение? Аз имам болки в ябълките при клек на един крак и без тежест и ги избягвам...

Съветът ми - ако усещате дискомфорт в колената или ябълките, докато се опитвате да го правите, по-добре е да го замените с нещо друго. Например овърхед напад е движение, което горещо препоръчвам.

01.03.12
09:47

На никой не е нужно и аз подкрепям Вик - НЕ го правете това:)
Лично за мен е в графата “мога го-никога не правя, освен ако не е в състезателен комплекс”...:)

Като цяло съм ставал така с 55кг., ужасно неестествено натоварване...не знам какво развива и какъв пренос има в други движения, но като цяло е NO NO:)

02.03.12
19:52

Вик, Славко - прави сте вероятно, полезно включване - благодаря :) Пистолети правя много рядко, по-скоро ми е като предизвикателство, отколкото като тренировка :)

Този комплекс затова и ми хареса... Не толкова заради тренирането, ами за да видиш дали ще се справиш... Пробвах OHS пистолет без тежест (само с двигнати нагоре ръце) - изпитание за баланса, добре беше :)

Та така, предпазливо ще се подхожда :)

Едит: Написах си поста, станах и пробвах пистолета с 4 кг :) Ох допада ми! няма да си кривя душата! :D

Мнението беше редактирано от Atom на 02.03.12 19:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1