протеин и креатин

SN

18.04.05
18:53

така вижте аз съм 46 килограма на 15 години съм ха много съм слаб предложете ми име на креатин и протеин ама ми кажете там имената им точно и на каква цена да си ги взема искам да вдигам маса и протеина и креатина да имат действие кажете ми как да ги пия и други работи мерси предварително  :D
а и цената да е човешка и искам освен да кача маса да стана и по силен де  :D а с тия протеини и креатини и искам да кача маса...ама много маса...смисал ако може 10 15 килца  :P

18.04.05
19:46

като си на 15 се придържай към подписа си и не налитай на креатин за сега....земи си гейнерче (Супермас на Биогейм например - 12лв/кг) и дигай здраво и яж по-здраво. Има време да пораснеш, на 20 ще си дзвер!

SN

18.04.05
20:00

а да питам креатин може ли да повреди на здравето ?

18.04.05
20:09

[quote author=“snEjk0”]а да питам креатин може ли да повреди на здравето ?

в нормални дози не, но смятам че още ти е рано за него - той не е панацея (сигурен съм че и поне 3/4 от форумците ще ме подкрепят).
Сега в началото можеш да качиш доста и то за сравнително кратко време само с обикновена храна - яж месо, млека, сирена, кашкавали, яйца; хляб, плодове, макарони, спагети, карофи, ориз....яж и разни сладки неща.....храни се през 2 часа.
С две думи направи си сносно ВВД и го спазвай!

SN

19.04.05
17:17

добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1