Андростендион или Трибестан

18.04.05
19:40

Прочетох една статия за Андростендион и останах с впечатлението че това е добър препарат.Но когато отидох да попитам за него в дрогерията продавача ми обясни,че това било пълен боклук и че няма смисъл от него.Препоръча ми да го заменя с Трибестан.Щте съм ви благодарен ако ми обясните кой от двата препарата е по-добър?
  Благодаря Ви предварително!!! :))) :roll:

18.04.05
19:42

най-резултатният вариант май (който не съм опитвал) е да комбинираш и двете. НО това се е прохормон, и не бих го взимал....аз само от трибулуса съм достатъчно доволен :D

MI

18.04.05
20:24

аз не ти препоръчвам да пиеш андрото , защото е един от най-старите прохормони , не е ефективен много и е вреден за здравето ти, а трибулуса е билка и не вреди , така че аз съм за трибулуса, но ти сам можеш да прочетеш какво пише на сайта за тези препарати. :)
по-здрави

RE

18.04.05
23:09

Трибулус-а !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1