03.03.12
00:00
На 22 години съм, висока съм 166 и тежа 54кг. От 1 година ходя на фитнес между 3 и 5 пъти седмично. Досега не съм спазвала определен хранителен режим и не съм тренирала по конкретната програма-само съм слушала съветите на инструктурите. Проблема при мен е следният: в горната част на тялото съм мн слаба, а в долната част на тялото... не че съм дебела, но имам много мазно, което искам да изчистя и все не мога. През тази една година тренировки ми се оформиха ръце, рамена и като цяло горната част на тялото, мускулите на краката ми се стегнаха, но остана този слой мазнина. Реших да започна хранителен режим и конкретна програма. Четох, че най-добрия вариант е НВД и си избрах тази http://www.bb-team.org/workout/1323_split-programa-za-otslabvashti-dami програма. Имам възможност в момента 3 пъти седмично да тренирам. Тази програма добре ли е? Това, което ме притеснява, че 2 дни седмично е за горната част на тялото, където аз съм си постигнала г/д желания резултат и само 1 ден седмично се тренира за дупе е бедра, където ми е проблема. Моля за съвети за евентуална промяна на тренировката или препоръки на други тренировки. Целта ми е релеф и сила в горната част на тялото и чистене на мазно ж долната част.
Благодаря предварително!