За и против Стак-а

Здравейте, на 24 г. съм 177 см, 77 кг. Занимавам се с фитнес от близо 3 години. Тренирам по 4 пъти в седмицата като тренировките ми са 1- гърди 2 - гръб 3- ръце 4- рамо и крака. Целите, които гоня са да покача мускулна маса. През последните два месеца пик Анимал Пъмп, които го комбинирах първо с Амино, а след това и с Гейнер на Биотеч. Доволен съм от постигнатите моментни резултати, но имам намерението да продължа да раста. Храня се по 4-5 пъти на ден.
Конкретният въпрос- Препоръчаха ми да продължа с Анимал Стак, а след него М- Стак. 21 дни пия първото, почивам още толкова и почвам 2-то. Какво мислите вие и с какво е най- добре да се комбинира. Ако вие имате по-добри предложения ще съм благодарен да ги споделите.

Благодаря за вниманието!

ПС Снимката на аватара е стара

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1