искам напредък , имам желание - Нo..

03.03.12
21:28

здравейте момчета ..ами да започна -> стаж година/в къщи,нямам време за зала за сега ..  / , 25 год., 180/73 кг /

Моят сплит е в 4 дни
1.Гръб - > набиране 4 /7 /широк / , тесен - 4 /7 , гребане с дъмбел - 4 /10 , гребане с щанга 4/10
2.Гърди ,корем—> лег с дъмбели -4/8 , флайс -4/6 , пуловър -4/10 , лиц опори ...коремни -всякъкви
3.почивка
4.крака -клекове , напади ../колкото се може повече серий и повторения  до отказ /
5. ръце -> всичко - бицепс /Бицепсово сгъване ,концентрирано , чуково , Кръстосано чуково сгъване
трицепс -само 3 упражнения ..

Та имам ефект някакъв ,кг - има малко отгоре ,  ръцете ми като цяло не са мръднали /е ,може  с някой друг мм :) ....работните ми тежести горе долу са добре за сега,прибавям принципно  ../
Дайте мнение, какъв друг сплит мога да започна или към какво да се придържам за да кача кг и да имам напредък ...

Темата беше редактирана от fitness men на 03.03.12 21:29.

03.03.12
21:37

Ами да ти кажа ,че вълшебен сплит няма...моят съвет е да намериш време за зала,за да увеличиш тежестите.Предполагам у вас няма как да стане.А освен с постепенно увеличаване на работните кг,друг начин за покачване на маса,не виждам!Започни да разнообразяваш тренировките: вкарай суперсерии  дърпащи/бутащи...напр: Набиране(скрипец)/Лег , Кофички/гребане с щанга , Клек/раменна преса ,Тяга/Лег прави го 3-4 месеца ,после пак смени...и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1