Вашите мнения за този 7 дневен план за топене на мазнини

04.03.12
14:24

Здравейте! В ръцете ми попадна едно списание “Мъжко Здраве”, което намерих из нета. Изданието е от миналия месец февруари и има един 7 дневен план за хранене, който ми се наби в очите и ми изглежда доста добре, лесен за спазване а може би и доста ефективен за отслабване. По принцип става въпрос за план, който помага за губенето на мазнини в корема и получаването на така наречените “Сикс пак АБС” плочки. Понеже аз съм още доста далеч от мисълта за плочки на корема, тъй като имам да свалям доста голям корем, но пък самия план за губене на мазнини ми се стори доста добър и сигурно ще ми помогне за свалянето на корема. Ще кача снимки на тази част от списанието със 7 дневния план, защото нямам време да го превеждам а има и термини, които са трудни за превод и за разбиране от хората, които имат по-малки познания в езика.

Your shopping list
Six pack meal deals 1
Six pack meal deals 2

Искам да обърна внимание на Ден 2, в който има рецепти, които се готвят с кокосово олио(масло). Поразрових се из нета и видях доста противоречиви мнения за този продукт, а и е доста трудно за намиране по магазините. Така, че за сега ще се придържам към зехтина за овкусяване на салати и олио от семена на грозде за термична обработка, което може да се намери в големите вериги магазини.
Също така в ястията с риба на всякъде е посочена сьомга, която е доста скъпа и вероятно ще си я купувам 1 път в седмицата а другите дни ще я заменям с норвежка скумрия или някаква друга риба. Друго нещо, което искам да коментирам е някои ястия, които са по познати в Щатите, като “Бийф Стю”, “Веджетабъл Хеш”, “Веджи Къри”, “Тако Салад”, “Скуаш Маш”. Просто потърсете малко информация за тези ястия в гугъл и ще намерите доста разновидности и ще добиете представа как се готвят и т.н.

Самият план ми изглежда доста добре и определено от утре го почвам сега паля колата и отивам да пазарувам :) Разбира се и тренировките са си тренировки в момента тренирам 3 пъти в седмицата но скоро мисля да добавя и 4-ти ден.
Ще се радвам да чуя и вашите мнения за този план а може би и идеи какво да се добавя към тези храни и как да се приготвят някои от храните.

Айде живи и здрави и честит празник на патерици :)

04.03.12
15:30

Замени олиото от семена с качествено краве масло. Тежки тренировки и смело напред!

Здравей, как се справя програмата на която се подлагаш, сподели действа ли изобщо и ако може разбира се да споделиш горе долу какъв ти е режима през седмицата. Тъй като и аз имам да свалям доста мазнини от корема

08.03.12
19:58

ще ти излезе малко скъпичко май...
от колко време тренираш,пазил ли си диета друг път.Като чета че има много за сваляне май си по-скоро пресен атлет :)
Аз също свалям голям корем,вече не толкова голям :)Ще ти дам няколко съвета,преди някой с по голям стаж да те хвърли в тъмното и както мен да правиш неща които ти е казал човек който никога не е свалял повече от 5 кг :)(в смисъл че не може да разбере че не се променя начина на ядене и живот толкова лесно)
1.Няма такова явление да топиш само корема
2.Зарежи списанията и американските диети(друг начин на живот живеем ние,други храни ядем)
3.Тренировката ти е крайно несериозна(по бързо добавяй 4 ден) а и не си написал каква е...
4.Тук е точното място да намериш информация,но въпроса е дали искаш да се затормозиш(в форума само негативна енергия тече),трябва да прочетеш многото статии които ще намериш тук.Най-важното да ги разбереш и приемеш,да изчислиш твоите нужди(няма 1 диета за всички)
5.Ако искаш да свалиш кг и после пак да си почнеш якото плюскане зарежи още от сега ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1