06.03.12
13:05
Здравейте!
Тренирам от около 2 месеца и резултата изобщо не ми харесва,ако може да ми помогнете “малко”.За корем си имам програма,но ми трябва и за останалите мускули.
Ако може да ми препоръчате някоя добра програма за сила и издръжливост,а бе такава за боксьор,защото мисля да се занимавам с бокс(много ме влече).Благодаря предварително :)
Тренировката трябва да е в домашни условия,защото имам само дъмбели и щипки,а на фитнес не ходя.
ПС:По възможност тренировката да е през ден за всички мускули,а не по ден за всяка мускулна група :)
Темата беше редактирана от Bobby Krasimirov на 06.03.12 13:11.
06.03.12
15:41
И аз търся нещо чернокосо, 175 см. високо, 55 кг., с гръдна обиколка над 100 см., талия 60 см.
Знаеш ли, каква е приликата - и двамата търсим нещо, а разликата е, че това, което ти търсиш е на два клика с мишката, които понеже съм добра душа и не ме мързи /поне не колкото теб/, съм направил вместо теб:
http://www.bb-team.org/fitness
Друг е въпроса, ако мислиш, че изискванията ти са специални и имаш нужда от специално внимание - тук не можем да помогнем, не и безплатно. Има персонални треньори, които с това си изкарват хляба.
06.03.12
17:32
Не,че не знам как да търся,но не знам коя програма е най-добрата.Вече ги прегледах всичките ;)
06.03.12
18:11
Хайде да ми дефинираш “най-добрата програма”? Най-добрата за мен, за теб или за съседа? Всеки е индивидуален и това, което е най-доброто за мен може да не е най-доброто за теб или за, който и да било. Нещата стават на принципа “проба-грешка” и универсални програми няма, поради тази причина са толкова много.
06.03.12
20:25
Благодаря за “съвета”.Ще изпробвам тренировъчните програми и сам ще разбера коя става за мен