Въпрос относно глюкоза на прах/декстроза

Темата е заключена.

06.03.12
22:00

Най-накрая си намерих глюкоза и си взех 1 кг, искам да ви попитам понеже не приемам добавки, а фитнеса ми се намира в съседния град (5 км от къщата ми) тъй че минават по около 30-40 мин докато се прибера у нас, та с какво да приемам глюкозата след тренировка някакъв протеин ли да си взема, 63 кг съм, 180 см висок, 7-8 месеца стаж, по колко грама глюкоза да приемам след трен. за моите кг, също видях на пакета че пише съдържа 74 гр въглехидрати, странно, не трябва ли да са повече това си е захар, не трябва ли да са 90+? И още един въпрос, ако си взема суроватъчен протеин да пия глюкозата с него или глюкозата веднага след тренировка, а суроватката след 30 минути и проблем ли ще е ако си разтварям глюкозата предварително у нас и си я нося разтворена във фитнеса, защото ще ми е по-удобно отколкото да я мъкна така неразтворена и там да я разтварям...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1