07.03.12
22:26
Здравейте :) Понеже съм изчела доста теми който включват изрази като : “Кажете ми програма за отслабване ” реших да пусна тази тема . Може да не ви хареса,но аз се запалих по тази програма “insanity” за това реших да ви запозная с основните принципи на тази програма може да бъда полезна за някои .
Значи това е програма,която включва упражнения за цялото тяло.Доста е натоварваща и трудна в началото,но се свиква .
Упражненията са предимно със собствено тегло,но има и тренировки с тежести. Има календар,който показва последователноста на тренировките : ) ще добавя няколко снимки и линк за тренировките за онези които се интересуват : )) http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1
07.03.12
22:27
Ето го и календара
20.03.12
11:32
Аз не мога да тегля тук, но ми стана интересна тази програма. Това в таблицата са имена на тренировки от различни записи ли? Колко е дълга една тренировка средно?
01.04.12
22:19
А може ли да ми изпратиш включената програма за правилно хранене и календара с тренировките защото немога да ги отворя. Благодаря предварително! Пиши ми ЛС за връзка моля те!
:)
Благодаря за календарчетоо :) свалих си торента и утре се залавям .. правих 1 път и направо ми взе душата ;Д Ама с това календарче повече ме зарибява май :РРРРР
05.06.12
00:26
Аз също много харесвам тази програма. Днес правих Кардио Абс и страшно много ми хареса натоварването, мисля да пробвам и другите тренировки, но по календарчето няма да се ръководя. Който тренира вкъщи и със собствено тегло горещо му я препоръчвам :)
05.06.12
14:38
казано от слънчево момиче на 20.03.12, 11:32:
Аз не мога да тегля тук, но ми стана интересна тази програма. Това в таблицата са имена на тренировки от различни записи ли? Колко е дълга една тренировка средно?
тренировката е около 40 мин.
19.06.12
22:59
Програмата е добра, аз лично вкарвам много елементи от нея, в часовете, които водя. Моята приятелка я направи цялата за два месеца и определено имаше добър ефект, но ангажимента е сериозен - направо ежедневен. Трябва да се заредиш с огромна доза упоритост. Ежедневните тренировки не са за всеки. Смятам, че ще ти е от полза да се подкрепиш с някоя хр. добавка, най-малкото за да избегнеш евентуални възпаления от натоварването. Друга тренировка подобна на тази е P90X. Insanity Ausilium също си заслужава да бъде прегледана, въпреки, че има много уреди включени в нея, можеш да ги заместиш с подобни упражнения.
Мнението беше редактирано от Ivan Germanov на 19.06.12 23:00.
22.09.12
20:15
А ако упражненията се правят през 2 дни, като в 2та почивни има по-леки натоварвания ще има ли ефект?
Скоро четох за този метод на тренировки, но не знаех от къде да си сваля цялата програма. Иначе веднага дърпам торента иии започвам!
02.10.12
10:30
И аз искам да си сваля програмата, но ме е страх, че съм в Германия да не ме накажат жестоко... :))) Май ще изкачакм до Коледа като се прибера и ще си я дръпна. Все пак да питам дали ги има някъде нещата качени онлайн да се гледат?
03.11.12
16:20
казано от Mad Madame на 02.10.12, 10:30:
И аз искам да си сваля програмата, но ме е страх, че съм в Германия да не ме накажат жестоко... :))) Май ще изкачакм до Коледа като се прибера и ще си я дръпна. Все пак да питам дали ги има някъде нещата качени онлайн да се гледат?
Да и мене ме интересува дали в youtube или някъде другаде има качено видео на отделните тренировки ?
Изпълнявам програмата близо 3 седмици и искам да кажа, че тук има страхотно кардио, а това е нещото от което се нуждаех. Свалила съм около 3- 4 килограма, но мога да твърдя, че са само мазнина не мускули. На сантиметри съм премахнала около 4- 5 от ханша, 4 от талията и 4-5 от бедрата. Уникално е чувството, когато завършиш с тренировките. Обичам я тази програма! Зарежда ме с енергия, а тялото ми се чувства по-издръжливо. Живея на седмия етаж и преди се задъхвах като се качвах по стълбите, а сега ги изяждам на един дъх. И така моето мнение е следното, който има повече килограми за изчистване това ще му помогне. Гарантирам ви, че ще се изпотите мнооого :D.
19.04.13
14:56
и ние с жена ми я почнахме но изкарахме само до третата седмица, понеже се разболяхме от грип :( . Аз също имах това усещане че се движа по-леко и определено имам дори и в момента повече въздух. Сега се чудя дали да я продължиме или да започнеме от начало..
Определено за мене си беше тежка програма де, макар че сигурно не бяхме стигнали даже до трудната част (вторите четири седмици).
Аз също я започнах и се разболях миналата година декември, но тази година поднових тренировките и ми е много добре, наистина в началото едва успявах да си поема въздух, а сега нещата стоят по много по- добър начин. Не се колебайте заслужава си да опитате пак. А и е много зарибяващо :)
12.05.13
00:08
здравейте как мога да си сваля програмата от замунда не ми дава да е сваля благодаря ви
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.05.13 11:42.
22.02.14
09:20
Хора стига сте питали дали може да прескачате дни, дали може да не следваме календарчето..... Като не ви се тренира, никой не ви насилва. Това си е собствено решение. Съжалявам, че съм по- груба, но си е така. Това е 2 месеца програма. Започвате я и готово. Стига с тези извинения. В програма има хранителен режим, график за тренировките, всичко от което се нуждаете. Правила съм тази програма 6 месеца просто защото я харесвам много. Започнах я, защото бях напълняла... от 56 до 65. Това се случи понеже си счупих ръката и имах и друга контузия на крака, не можех да ходя на плуване и да тренирам, бях депресирана и ядях. Затова се освиних така. Но след 1 месец си казах, че няма да го бъде, започнах я и за месец и половина свалих 11 кг. Спазвах хранителен режим и така. На 16 год, съм, 170 съм висока, 54 кг., да не говорим,че благодарение на тази програма си изчистих корема и сега имам ясно очертани коремно мускули. Метаболизма ми е супер бърз вече и дори да ям някой път много и калорична храна, не ми се лепва. Затова си заслужава. Стига сте търсили по- лесни и заобиколни начини. Стегнете се, бъдете упорити и постоянни, хранете се правилно и резултатите няма да закъснеят. Успех
14.04.14
20:59
Здравейте! От близо 2 години се занимавам с INSANITY като два пъти съм завършвал 63 дневното предизвикателство, а в момента водя тренировки в Студентски град, вдъхновени главо от тази система. Започнах е главно за да повиша издръжливостта си като състезател по бойни спортове, но толкова ми хареса, че вече втора година продължавам с “лудостта”. Определено тренировките да тежки и не са за всеки, но ако искаш да промениш начина си на живот, да оформиш тялото си за кратък период от време или просто обичаш предизвикателствата INSANITY е истината. INSANITY можете да си свалите от Zamunda, а календарът от Google (insanity schedule), но моята лична препоръка е да тренирате в група където е по-забавно, по-мотивиращо, и с по-добри резултати. това можете да направите при мен в ONE Fitness Студентски град (Insanity the ONE) или в групеите на колегата Иван Германов (Insanitybg).
29.05.16
18:58
Здравейте,
може ли да се съчетава с фитнес, тоест само няколко дни в седмицата Insanity в останалите на фитнес.