Въпрос относно един продукт - XTREME POWER

09.03.12
15:19

Здравейте,

Някой ползвал ли е продукта( XTREME POWER) и ако го е ползвал,какви са впечатленията и резултатите ви от него?
Ето и линк към продукта:http://www.xtremenobg.com/ingredients.aspx

HE

09.03.12
16:50

При толкова много фирми за хранителни добавки, толкова богат асортимент се чудя, какъв талант трябва да имаш, че баш на такива боклуци да попаднеш?

09.03.12
17:55

Просто се интересувам.Един приятел си го поръча и ми стана интересно,а пък когато нямаш отговор по дадена тема,по-добре е да не коментираш.Благодаря за разбирането.

HE

09.03.12
18:19

казано от iLannn на 09.03.12, 17:55:

Просто се интересувам.Един приятел си го поръча и ми стана интересно,а пък когато нямаш отговор по дадена тема,по-добре е да не коментираш.Благодаря за разбирането.

Кое не е отговор по темата ти? Ти съставките на продукта видя ли? Знаеш ли коя съставка, каква е и действието й, или четеш само рекламата. Тук някой заблуден олигофрен, който е склонен да даде 69 лв. за л-аргинин, на световно безизвестна фирма - няма да намериш. Чакаш коментари от рода “Ползвах го и всичко е вярно”, по-скоро си поискай мускули от Дядо Коледа за следващия празник. Хем не знаеш за, какво става въпрос, хем да не коментираме.
Ти ако не искаш да четеш си е твой проблем, но не ми казвай да не пиша, защото утре някой друг заблуден, ще попадне на това подобие на тема.

И вземи прочети правилата на форума, относно публикуване на линкове!

п.п. Смеха става по-голям! Цената е 69 лева за 30 дози по 2 гр. л-аргинин. Приятеля ти е кух, като родопска гайда!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.12 18:21.

Опитай и с търсачката другия път - Creadrene Xtreme - измама?

Темата за този “екстремен” се обсъжда във форума регулярно. Мине се не мине време, някой клъвне и пуска тема. Накратко - бягай далеч от тоззи продукт.

10.03.12
13:54

Благодаря.

31.03.12
16:46

странно пък как са намерили  над 80 човека да пишат само хубави неща...

http://maxmuscleprogram.com/?p=1&fb_source=message

31.03.12
17:46

казано от Kamen Todorov на 31.03.12, 16:46:

Я опитай да напишеш нещо лошо да видим какъв ще е резултатът. ;)

01.04.12
01:04

По-странното е, че може да има толкова наивни хора.. като теб

06.04.12
13:44

Абе този продукт много често го виждам из замунда, абв поща, и други сайтове , е б*хти продукта. Не знам дали този продукт е някъв фалшив. Не знам защо известните сайтове като замунда и прочие да приемат тази фалшива реклама “Xtreme power”?? Уж го търся някъде из американски форуми и други сайтове и какво, няма никаква информация за този продукт ?!

Мнението беше редактирано от Pinko на 06.04.12 13:44.

Pinko няма и да има :)

18.04.12
20:03

казано от FaceOff на 01.04.12, 01:04:

Ти па много остроумен ли си ?

HE

18.04.12
21:55

казано от Kamen Todorov на 18.04.12, 20:03:

казано от FaceOff на 01.04.12, 01:04:

Ти па много остроумен ли си ?

Хващам се на бас, че не можеш да му го кажеш в очите, не и без да се посереш юнашки /ама такова насиране, че гащите ти ще се разлетят, като есенни листа/. ;) Всъщност бих дал някой лев да ти видя изражението, като видиш човека на, който се опитваш да говориш по този начин :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.04.12 21:57.

19.04.12
21:39

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.04.12 21:41.

20.04.12
12:47

Абе каде мога да намера какво точно съдържа този ( екстремен пауър),защото не мога да видя страничните му ефекти никаде ако има такива изобщо...

20.04.12
13:10

Страничните ефекти от този продукт са наистина колосални - олекваш с толкова пари за нещо ,което се продава 4 пъти по-евтино . Може да се наложи да ходиш на психолог след като си разбрал кви глупости си правил :) И там ще се изръзиш..По-добре зарежи ..

20.04.12
13:44

Пуснах един хейт коментар да видим дали ще се появи :д

HE

20.04.12
14:36

казано от Voyager на 20.04.12, 13:44:

Аз този бих си го затворил в мазето и бих го хранил само със сол цяла седмица /без да му давам вода естествено/!

20.04.12
15:42

казано от head_hunter на 20.04.12, 14:36:

Аз този бих си го затворил в мазето и бих го хранил само със сол цяла седмица /без да му давам вода естествено/!

Шише 10 годишно малцово ако ме пуснеш в мазето за половин час :D :D :D

HE

20.04.12
15:58

казано от Valdis на 20.04.12, 15:42:

казано от head_hunter на 20.04.12, 14:36:

Шише 10 годишно малцово ако ме пуснеш в мазето за половин час :D :D :D

Към края на 10-тия ден, ще те пусна, но само ако гледам (handshake)

20.04.12
17:31

По принцип не съм човек, който дори би си помислил да печели пари с измама, но като виждаш колко шарани има и си викаш - егати колко лесни начини има да спечелиш пари, вместо да блъскаш по цял ден квато и да е работа. Не е тайна, че рекламите имат хипнотизиращ ефект, особено по телевизията и не е никакъв проблем да продадеш дет се вика с извинение - “лайно в кутийка” стига да си направил добър маркетинг. Но и хората са толкова лесни за манипулиране и  особено, когато напипаш най големите им страхове или комплекси, тогава вече здравия разум е извън действие. Когато чуя по новините, как една жена била завлечена от врачка със 30-40хил. евро и то всичко тръгва от случайна среща - имате магия, сина ти ще умре ако не се развали и т.н. и тогава просто разбираш колко са податливи хората на манипулация. Сумите спечелени от измами в световен мащаб сигурно ще са шокиращи ако ги знаехме със сигурност са милиарди ама колко :x

Няма как да не се спомене и факта, че българите са едни от най големите мошеници в света, това е неоспорим факт.
България си е обречена да си е мизерна държавица, защото и това поколение, което сега расте, попива като гъба всичките лоши качества, които са в основата, да сме толкова зле като държава. Никога няма да забравя думите на Ванга - “че алчността ще погуби хората” които само ми потвърждават изводите, до които съм стигнал и сам. Алчността е в основата на престъпленията, лошотията по хората, смърт и всичко най лошо, което се сетите. (sweat)

20.04.12
19:06

Хед, нимой плаши децата с мен, аз ги обичам :D

Иначе не е трудно да се сетиш, че това е измама, и ако не по друго, то точно по коментарите отдолу. То не са снимки преди/след то не са хвалебствия, които най-малкото не звучат сериозно. И другия вариант е да погледнеш съставките на ‘продукта’ и ако имаш и бегли познания да разбереш, че с това няма как до постигнеш тия резултати, то и със стероиди повечето от посочените ‘резултати’ за тоя период не могат да се постигнат. Доста се смях, защото същия ден, в който видях посочения сайт, и бая се посмях на него, вечерта ми звъни един приятел и вика - брат, не можеш да повярваш какво намерих, и е на прИмоция до днес! - Какво бе викам?? - А той- Абе, някакъв страшен продукт са изобретили.. СМЯХ :D :D

HE

20.04.12
19:22

казано от FaceOff на 20.04.12, 19:06:

Подозирам, че след тази любов с, която ще го дариш, ще ми звъннеш с думите “Дай да измислим нещо” :D

20.04.12
19:28

казано от head_hunter на 20.04.12, 19:22:

казано от FaceOff на 20.04.12, 19:06:

Подозирам, че след тази любов с, която ще го дариш, ще ми звъннеш с думите “Дай да измислим нещо” :D

Лош си.. :D

21.04.12
13:54

Идва при мен една приятелка и вика ” ти нали разбираш от тия неща я ми кажи е тоя продукт става ли и ми го показва това говно ” около 15 минути и обяснявах каква им е схемата на тия измамници и дори допуснах че найстина вътре ще има и някакви аминокиселини ...в резултат тя се съгласи с мен чак след като прочете този форум и общото мнение на хора който малко или много разбират от тия неща. Та мисалта ми е хората вярват силно в това което им се иска да е истината заблуждават се лесно и това е или както е казал поета ” докат има балъци ше има и тарикати”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1