09.03.12
15:19
Здравейте,
Някой ползвал ли е продукта( XTREME POWER) и ако го е ползвал,какви са впечатленията и резултатите ви от него?
Ето и линк към продукта:http://www.xtremenobg.com/ingredients.aspx
09.03.12
16:50
При толкова много фирми за хранителни добавки, толкова богат асортимент се чудя, какъв талант трябва да имаш, че баш на такива боклуци да попаднеш?
Просто се интересувам.Един приятел си го поръча и ми стана интересно,а пък когато нямаш отговор по дадена тема,по-добре е да не коментираш.Благодаря за разбирането.
09.03.12
18:19
казано от iLannn на 09.03.12, 17:55:
Просто се интересувам.Един приятел си го поръча и ми стана интересно,а пък когато нямаш отговор по дадена тема,по-добре е да не коментираш.Благодаря за разбирането.
Кое не е отговор по темата ти? Ти съставките на продукта видя ли? Знаеш ли коя съставка, каква е и действието й, или четеш само рекламата. Тук някой заблуден олигофрен, който е склонен да даде 69 лв. за л-аргинин, на световно безизвестна фирма - няма да намериш. Чакаш коментари от рода “Ползвах го и всичко е вярно”, по-скоро си поискай мускули от Дядо Коледа за следващия празник. Хем не знаеш за, какво става въпрос, хем да не коментираме.
Ти ако не искаш да четеш си е твой проблем, но не ми казвай да не пиша, защото утре някой друг заблуден, ще попадне на това подобие на тема.
И вземи прочети правилата на форума, относно публикуване на линкове!
п.п. Смеха става по-голям! Цената е 69 лева за 30 дози по 2 гр. л-аргинин. Приятеля ти е кух, като родопска гайда!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.12 18:21.
09.03.12
22:12
Опитай и с търсачката другия път - Creadrene Xtreme - измама?
Темата за този “екстремен” се обсъжда във форума регулярно. Мине се не мине време, някой клъвне и пуска тема. Накратко - бягай далеч от тоззи продукт.
31.03.12
16:46
странно пък как са намерили над 80 човека да пишат само хубави неща...
http://maxmuscleprogram.com/?p=1&fb_source=message
казано от Kamen Todorov на 31.03.12, 16:46:
Я опитай да напишеш нещо лошо да видим какъв ще е резултатът. ;)
По-странното е, че може да има толкова наивни хора.. като теб
Абе този продукт много често го виждам из замунда, абв поща, и други сайтове , е б*хти продукта. Не знам дали този продукт е някъв фалшив. Не знам защо известните сайтове като замунда и прочие да приемат тази фалшива реклама “Xtreme power”?? Уж го търся някъде из американски форуми и други сайтове и какво, няма никаква информация за този продукт ?!
Мнението беше редактирано от Pinko на 06.04.12 13:44.
06.04.12
14:13
Pinko няма и да има :)
18.04.12
20:03
казано от FaceOff на 01.04.12, 01:04:
Ти па много остроумен ли си ?
18.04.12
21:55
казано от Kamen Todorov на 18.04.12, 20:03:
казано от FaceOff на 01.04.12, 01:04:
Ти па много остроумен ли си ?
Хващам се на бас, че не можеш да му го кажеш в очите, не и без да се посереш юнашки /ама такова насиране, че гащите ти ще се разлетят, като есенни листа/. ;) Всъщност бих дал някой лев да ти видя изражението, като видиш човека на, който се опитваш да говориш по този начин :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.04.12 21:57.
19.04.12
21:39
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.04.12 21:41.
20.04.12
12:47
Абе каде мога да намера какво точно съдържа този ( екстремен пауър),защото не мога да видя страничните му ефекти никаде ако има такива изобщо...
20.04.12
13:10
Страничните ефекти от този продукт са наистина колосални - олекваш с толкова пари за нещо ,което се продава 4 пъти по-евтино . Може да се наложи да ходиш на психолог след като си разбрал кви глупости си правил :) И там ще се изръзиш..По-добре зарежи ..
20.04.12
14:36
казано от Voyager на 20.04.12, 13:44:
Пуснах един хейт коментар да видим дали ще се появи :д
Аз този бих си го затворил в мазето и бих го хранил само със сол цяла седмица /без да му давам вода естествено/!
казано от head_hunter на 20.04.12, 14:36:
Аз този бих си го затворил в мазето и бих го хранил само със сол цяла седмица /без да му давам вода естествено/!
Шише 10 годишно малцово ако ме пуснеш в мазето за половин час :D :D :D
20.04.12
15:58
казано от Valdis на 20.04.12, 15:42:
казано от head_hunter на 20.04.12, 14:36:
Шише 10 годишно малцово ако ме пуснеш в мазето за половин час :D :D :D
Към края на 10-тия ден, ще те пусна, но само ако гледам (handshake)
По принцип не съм човек, който дори би си помислил да печели пари с измама, но като виждаш колко шарани има и си викаш - егати колко лесни начини има да спечелиш пари, вместо да блъскаш по цял ден квато и да е работа. Не е тайна, че рекламите имат хипнотизиращ ефект, особено по телевизията и не е никакъв проблем да продадеш дет се вика с извинение - “лайно в кутийка” стига да си направил добър маркетинг. Но и хората са толкова лесни за манипулиране и особено, когато напипаш най големите им страхове или комплекси, тогава вече здравия разум е извън действие. Когато чуя по новините, как една жена била завлечена от врачка със 30-40хил. евро и то всичко тръгва от случайна среща - имате магия, сина ти ще умре ако не се развали и т.н. и тогава просто разбираш колко са податливи хората на манипулация. Сумите спечелени от измами в световен мащаб сигурно ще са шокиращи ако ги знаехме със сигурност са милиарди ама колко :x
Няма как да не се спомене и факта, че българите са едни от най големите мошеници в света, това е неоспорим факт.
България си е обречена да си е мизерна държавица, защото и това поколение, което сега расте, попива като гъба всичките лоши качества, които са в основата, да сме толкова зле като държава. Никога няма да забравя думите на Ванга - “че алчността ще погуби хората” които само ми потвърждават изводите, до които съм стигнал и сам. Алчността е в основата на престъпленията, лошотията по хората, смърт и всичко най лошо, което се сетите. (sweat)
Хед, нимой плаши децата с мен, аз ги обичам :D
Иначе не е трудно да се сетиш, че това е измама, и ако не по друго, то точно по коментарите отдолу. То не са снимки преди/след то не са хвалебствия, които най-малкото не звучат сериозно. И другия вариант е да погледнеш съставките на ‘продукта’ и ако имаш и бегли познания да разбереш, че с това няма как до постигнеш тия резултати, то и със стероиди повечето от посочените ‘резултати’ за тоя период не могат да се постигнат. Доста се смях, защото същия ден, в който видях посочения сайт, и бая се посмях на него, вечерта ми звъни един приятел и вика - брат, не можеш да повярваш какво намерих, и е на прИмоция до днес! - Какво бе викам?? - А той- Абе, някакъв страшен продукт са изобретили.. СМЯХ :D :D
20.04.12
19:22
казано от FaceOff на 20.04.12, 19:06:
Подозирам, че след тази любов с, която ще го дариш, ще ми звъннеш с думите “Дай да измислим нещо” :D
казано от head_hunter на 20.04.12, 19:22:
казано от FaceOff на 20.04.12, 19:06:
Подозирам, че след тази любов с, която ще го дариш, ще ми звъннеш с думите “Дай да измислим нещо” :D
Лош си.. :D
Идва при мен една приятелка и вика ” ти нали разбираш от тия неща я ми кажи е тоя продукт става ли и ми го показва това говно ” около 15 минути и обяснявах каква им е схемата на тия измамници и дори допуснах че найстина вътре ще има и някакви аминокиселини ...в резултат тя се съгласи с мен чак след като прочете този форум и общото мнение на хора който малко или много разбират от тия неща. Та мисалта ми е хората вярват силно в това което им се иска да е истината заблуждават се лесно и това е или както е казал поета ” докат има балъци ше има и тарикати”