Ново начало

10.03.12
17:47

Преди година тренирах и се опитвах да поддържам формата си, но когато започна училището установих, че когато съм в къщи резултатите са по- добри, тъй като от 07.30 до 17.00 съм на училище ..
Но преди 6-7 месеца ми извадиха сливиците. Тогава не ми се ядеше, по-точно гърлото ужасно ме болеше първите 7-8 дни и отслабнах с 2кг. Гледах да поддържам форма, но отидох на море и малко се отпуснах, после във Виена и там малко повечко се отпуснах и т.н си взех тези 2 кг + още 5.. Когато съм в училище макар и да е трудно, сега започвам нова програма и нов хранителен режим. Целта ми е да отслабна с 7-8кг и да направя хубаво тяло. Момиче съм на 16, висока 1,57 и тежа 57кг. Месечно искам да свалям по 2% от теглото си, тъй като свалянето на +5% от собственото си тегло месечно може да доведе до отпусната кожа и стрии. Ето и как мисля да започна:
Ставам в 05.50
Хранителен режим:
06,20- чаша фреш, чай или кисело мляко
09,30- активиа
12,20- домашен сандвич със салам и пълнозърнест хляб
14,40- десертче “Fitness”
17.00- Две варени яйца и супа с телешко месо

Тренировки:
От 06,40 до 07,20
Табата с 8 рунда - 1.лицеви опори , 2.коремни преси, 3.бърпи, 4.скоскове от клек, 5.коремни преси, 6.лицеви опори, 7.скокове, 8.бърпи (по 20 секунди и 10 секунди почивка между всичките тези упражнения) и 30минути кардио на степер.
Знам, че имам доста грешки, особено в храненето, но мисля, че не мога по добре ;х

10.03.12
19:42

Струва ми се, че храната е ДОСТА малко.

10.03.12
21:10

С толкова малко храна няма да издържип повече от две седмици.

10.03.12
22:51

О...какви 2 седмици?! много са дори ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1