Fast Slim на Мусаши

RO

19.04.05
13:57

Моля ако някой е ползвал продукта да си каже впечатленията! Но не и ако някой по принцип не харесва тази фирма.
Този продукт излиза 50 лева за един цикъл от месец. Ако някой има други предложения нека ги каже. Но за тези пари - не повече!

Аеробика нула лева на месец.50 лева 6-7 дни качествено ядене.

За съжаление с пари не се отслабва  :cry:  :cry:  Най-скъпите съм комбинирал ама ... без глад и пот/бягане, велоергометър/ не става.

MI

19.04.05
14:34

продукта съм го използвал , работи , ма прилагах специална диета , която бе в основата на успеха ми.
по-здрави

RO

19.04.05
14:39

Колеги, ясно ми е всичко около това, че трябва сериозна диета, аеробика и така нататък. Въпросът ми е конкретно за продукта: Примерно някой го е ползвал и казва: Евала, супер е! или обратното...

MI

19.04.05
14:43

ако очакваш някой да напише : продукта е супер 30 кг за 3 седмици , сори...няма как да стане това .
Аз казвам че продукта работи , от там нататък дали е супер ефекта или не е си е строго индивидуално!
по-здрави

Колко стува тоя?

Аз съм ползвал
Universal’s ThermoStack E/C/A 90tabs - 43 leva
American Muscle’s Super Fat Burder 60-90 tabs - 15 leva

Меся ги в момента и имат добър ефект. Уж ям по-малко и ... абе за 4 дена 1 кило смъкнах .. надявам се още 5-6 да махна.

RO

19.04.05
15:00

[quote author=“manson”]Колко стува тоя?

Нали съм написал колко струва - 50 лева

MI

19.04.05
15:09

***********офф-топик*******************************************
четете внимателно , защото последното мнение е чист спам, а  и да не забравя да ви предопредя , че ако продължавате да пишете извън темата , ще я заключа  :!:  :!:  :!:
***********офф-топик*******************************************

най-добрия продукт като фетбърнар за мене е хидрокси къта на мъсал теч, така че него го препоръчвам, знам че го има в магазина “красота исила” и не съм запознат с цената му , но е доста скъп !!!
по-здрави

19.04.05
16:32

Искам да попитам дали някой е ползвал Fat Loss (пак на Musashi) и дали е добра добавка към кардио тренировката (и дали има ефект най-вече  :wink: ) . :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1