11.03.12
22:30
На мен 8х8 на Жиронда за около 1,5 - 2 месеца ми помогна във всички аспекти : маса, дооформяне (имах зони на някои групи, които имаха нужда от акцент) и изчистване.
12.03.12
21:52
На мен ми харесва :)
@Kamen , целите ми са по-скоро функционални (като гимнастически умения) от колкото да трупам маса :) Иначе когато дойде време за маса съм си мислил и за 8х8 на Жиронда :)
—
Старах се след по-тежките тренировъчни дни да слагам нещо по-лекичко , да запълвам свободното време и после пак някоя по-стабилна тренировка. 2 тренировки от цикъла са с акцент върху горните гърди , защото там е най-ярко изразена липса на маса и става някак си несиметрично :/ За това викам и да пъхна малко мускул там. Наблягам също така и на хендстендовете - след време смятам да започвам да се занимавам и с планча (full planche) та ще ми е много от полза за прогресиите - едно че ще изградя силни рамена , а пък от хендстенд към планч се прогресира доста стабилно (един вид негативни спускания от стойка на ръце към планч). Около 3-4 тренировки ми се падат за прогресиране за предна везна - ще наблягам много на драконовия флаг (това упражнение доста ми помага).
И смятам след 5 стабилни цикъла от тази програма да дам още месец - два яко зор на предната везна и да е овладея най-накрая. Веднъж задържана над 10 секунди , ще се захващам със следващата стабилна цел - планча :)
Споделяйте критики / съвети / мнения за програмата (или да разбирам , че всичко е ОКЕЙ ? :D)