19.04.05
15:05
Вчера по дискавъри гледах, как една жена става мъж с приемане на тестостерон. В зависимост от нивото му, мъжът е повече или по малко мъжествен или женствен ако мога така да се изразя. Аз съм на 19 год а преличам на 16 годишно момченце. Имали храни с които може да се приема или са инжекции и има ли хапчета. Какви са особеностите има ли смисъл и какво ще ми стане ли нещо? Би трябвало да ми се покачи силата, ръста и дори начина на мислене се променял.
Благодаря на отговорилите. Моля само хора които са сигурни в казаното да пишат.
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
В отговор на въпроса ти мога да кажа, че съм сигурен в едно - мястото на темата ти е в раздела за забранени медикаменти. Може би след като получиш няколко стойностни отговора ще разбереш и защо.
Поздрави! :)
от всички глупости,които можеш да направиш да си биеш тестостерон е най-голямата :!: Доста вредно е, има много странични ефекти и ако не си профи няма смисъл.
Този хормон се продуцира в организма,така че набавянето му от храни е невъзможно. Редица фактори влиаят на производството му,но в малка степен, най-много зависи от генетиката ти. Иначе да,качваш сила и маса, но не и ръст. Май че от хормона на растежа се качваше, но не съм сигурен.
Трябва в този случаи да си направиш всички изследвания на хормоните! Трябва да се знаят нивата на хормоните и от там работата на жлезите как протича. И да, може да се наложи ако имаш проблем да ти изпишат тестостерон, дали инзекционен или хапчета няк’ви, то всичките стероиди са на основата на тестостерона и дихидротестостерона. Препоръчвам ти яки тренировки съчетани с добра диета и хранене, нормален полув живот, почивка и добро възстановяване, билки за покачване на тестостерона, които можеш да намериш в магазините за суплементи или в накои аптеки: трибестан, юхимбе, еленов корен, жен-шен и zma. Посаветвай се с лекар обаче и това както пиша по-горе е главният съвет, който мога да ти дам! И после пиши какви са били изследванията и какво ти е препоръчал.
по-здрави