Липса на сила ?

13.03.12
16:55

Здравейте, от известно време нямам никакъв  прогрес от към сила и маса, зимата се храних доста тренирах основно базови упражнения клек, лег малко чукове и повече скрипец за гръб тяга не съм парвил толкова често.Качих около 10 килограма зимата повечето мазнини явно но храненето ми е добре(поне така си мисля).Не тренирам по-програма правя различни упражнения почти всеки път по-около 15-20 серии за големите и по около 8-12 за малките групи мускули.Спя доста по 10-12 часа. Тренирам от година и половина с малко прекъсвания.Ако някой има някаква идея от какво може да се получава това моля да сподели .Ето и малко инфо.
19 години
103-4 килограма 
190 съм висок
Храня се по 3-4 пъти на ден наскоро си взех и протейн и пия по 2-3 пъти на ден.
Като цяло имам маса не съм дребен или много отпуснат, имам ясно изразена мускулатура на краката и ръцете и в по-малка степен гърба и гърдите.Започнах да правя кросове от както се позатопли това  със свалянето ще го оправя, обаче от към сила съм много зле моля дайте накакви съвети защо може да се получава така.

13.03.12
17:42

Провай да правиш 5х5 на базовите упражнения - клек, мъртва тяга и лежанка. Увеличи калорийте и няма да имаш проблем според мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1